02.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Aurelia Fedorca, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liberalii propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înțelesul tuturor. (reluare) 03.30 Spectacol de teatru. 05.00 Info Studio cu Ioan Anițaș. Titlul emisiunii: Creșterea oilor și urgențele sezonului. 05.30 Conversații Nocturne cu George Vulturescu la Poesis. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Aurelia Fedorca, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liberalii propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale.(reluare) 09.30 Taina Credinței (limba maghiară) cu Eva Laczko. Titlul emisiunii: Pregătire spirituală pentru sărbătoarea învierii. 10.30 Educație Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiunii: Controale ale Gărzii de mediu. 11.10 Sănătate cu Mihaela Ghiță. Titlul emisiunii: Avortul în România. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audiențe în direct cu Ioan Anițaș, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înțelesul tuturor. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitați: Aurelia Fedorca, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liberalii propun impozitarea progresivă a pensiilor speciale.(reluare) 15.30 Teleshopping 15.53 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 17.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 18.00 Audiențe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audiențe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Propunere de instalare oglindă trafic pe strada Lazarului

Scris de Ioana Vladimirescu, 18 martie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Zilele trecute am fost contactați la redacție de Marius Chiș din Satu Mare care dorea să facă următoarea propunere: „De când au fost reabilitate străzile Lazarului și cele din zona Solidarității și 14 Mai, foarte mulți oameni care vin din zona Micula sau Bercu preferă să ajungă în zona centrală intrând din capătul străzii Barițiu în cartiere și nu mergând spre piața de vechituri și mai apoi în centru.

Propun ca după primul tronson al străzii Lazarului, la intersecție, să fie instalată o oglindă pentru că e foarte dificil să vezi dacă vine vreo mașină din partea dreaptă. Cred că acolo și-ar avea rostul un astfel de obiect menit să ușureze treaba șoferilor care ies destul de mult în acea intersecție ca să poată avea vizibilitate. În plus, și mașinile școlilor de șoferi circulă frecvent în zonă și sunt sigur că sunt în asentimentul meu. O oglindă trafic dreptunghiulară sau rotundă, cu un unghi mare de observație, care e concepută special pentru siguranța pietonilor, a bicicliștilor și șoferilor ar fi indicată, consider eu. Am văzut una instalată pe strada Barițiu”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.