Programul examenelor trichineloscopice de la sfârşit de săptămână | Informaţia Zilei

Programul examenelor trichineloscopice de la sfârşit de săptămână

Scris de Ioan Aniţaş, 25 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Sătmărenii care în acest sfârşit de săptămână taie porci în sistem tradiţional pentru consum propriu pot solicita examen trichineloscopic sâmbătă, 26 octombrie între orele 8 – 14 în Piaţa Micro 17 din Satu Mare şi cele din Piaţa Carei şi Piaţa Negreşti-Oaş şi cabinetele veterinare private, iar duminică, 20 octombrie, doar cabinetele veterinare private.

Pentru orice urgenţă apelaţi telefonul 0261.715.956.

Sunt rugaţi toţi solicitanţii care doresc efectuarea examenului trichineloscopic, ca în momentul prezentării probei de carne din pilierii diafragmatici, să aibă asupra lor cartea de Identitate a proprietarului, crotalia de identificare a suinei/ suinelor sacrificate, precum şi suma de 23,80 lei reprezentând contravaloarea examenului.
Cabinetele veterinare concesionate/private, îşi stabilesc tarife de manoperă proprii.
Carnea provenită de la porcii sacrificaţi în gospodăriile populaţiei este destinată strict pentru consum familial. Este interzisă comercializarea cărnii de porc sub orice formă, obţinută în urma sacrificărilor de porci din gospodăriile populaţiei.

Nerespectarea prevederilor legale atrage după sine sancţiuni contravenţionale sau penale după caz.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517