Programul de lucru în perioada 14-18 august al principalelor instituţii publice | Informaţia Zilei

Programul de lucru în perioada 14-18 august al principalelor instituţii publice

Scris de Ioan Aniţaş, 14 august 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Primăria Satu Mare, Casa de Pensii, APIA, Apaserv, Transurban şi DSVSA

Sărbătoarea Sfintei Marii Mari, de joi, 15 august, produce o serie de modificări în programul de deservire a populaţiei, majoritatea instituţiilor publice au programe speciale pentru perioada 14-18 august.

În cele ce urmează vă prezentăm câteva din aceste instituţii şi programul de lucru cu cetăţenii.

Primăria Municipiului Satu Mare – programul de activitate

Serviciile din cadrul Primăriei Satu Mare se modifică în perioada 15-17 august. Astfel, în 15 august, instiuţia nu va avea program de lucru cu publicul.

În data de 16 august, pentru a veni în sprijinul persoanelor care s-au întors în această perioadă din străinătate, Direcţia de Evidenţă a Persoanelor şi Serviciul de Stare Civilă va avea program cu publicul în intervalul orar 9 – 16.30. Pentru evitarea aglomeraţiei, cetăţenii sunt rugaţi să îşi facă din timp programarea online, la următorul link: www.satu-mare.ro/ bul/Buletine%20online%20SATU%20MARE.htm

Se vor putea prelua cereri atât pentru reînnoirea actelor de indentitate, cât şi pe linia de stare civilă, însă nu vor putea fi preluate cererile pentru eliberarea actelor în regim de urgenţă.

Taxele necesare pentru eliberarea actelor pot fi achitate la caseriile D.I.T.L situate la etajul IV al Complexului Comercial Someşul.

Primăria Municipiului Satu Mare şi insitutiţiile din subordine îşi vor relua activitatea începând de luni, 19 august.

Casa Judeţeană de Pensii Satu Mare

Din surse oficiale ale instituţiei am aflat că miercuri, 14 august este program normal de lucru cu publicul, iar în zilele de joi – 15 august şi vineri, instituţia nu are program de activităţi cu pensionarii. Activitatea se reia luni, 19 august, începând cu ora 9.

APIA Satu Mare şi centrele locale din judeţ

După cum am aflat de la Virgul Dragoş, directorul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură APIA Satu Mare, instituţia nu are program de lucru cu fermierii în zilele de joi şi vineri, fiind liber.
Program similar este şi în cazul altor instituţii subordonate Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale – MADR.

Apaserv

Dacă începând de azi aveţi eventuale probleme în ceea ce priveşte funcţionarea sistemului de alimentare cu apă, sau cu cel de canalizare, în perioada 15 – 18 august puteţi solicita intervenţii la Dispecerat – telefon 0261.721.051 0734.221.096.

Joi, 15 august este zi liberă, iar în 16 august doar o parte din personal are zi liberă cu recuperare. Număr informaţii Portal Online: 0735.001.101 – apelabil între orele 8-15.

Transurban

Pentru zilele care urmează suferă modificări şi programul de transport urban călători pe raza municipiului Satu Mare. Azi, 14 august este program normal de circulaţie a mijloacelor de transport călători, joi, vineri şi sâmbătă – program de sâmbătă. Chioşcurile de bilete sunt închise joi, 15 august, vineri program normal, iar sâmbătă şi duminică închis.

Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor

Pentru intervalul 15 – 18 august, sătmărenii care doresc să taie porci în sistem tradiţional pentru consum propriu vor putea silicita examen trichineloscopic vineri – 16 august şi duminică – 18 august la cabinetele veterinare private, iar sâmbătă, 17 august între orele 8 -14, în cadrul Cirscumscripţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor CSVSA din Piaţa Micro 17.

Abonează-te acum Online!
  1. Lena a spus: 14 august 2019, ora 11:55

    vaucere si zile libere. muncesc prostii de la privat. puneti taxe, impozite si amenzi cat mai mari sa va puteti lua mai multe zile libere.

  2. szabi a spus: 14 august 2019, ora 11:53

    In tara asta ar trebui sa se lucreze o zi pe saptamana si 6 sa fie weekendul. Merge prea bine. Suntem asigurati pe urmatoarea suta de ani

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517