Programul audienţelor organizate de senatorul Valer Marian în luna aprilie

Scris de I. Z., 03 aprilie 2013 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Senatorul Valer Marian

Senatorul Valer Marian

Pentru a veni în ajutorul cetăţenilor din judeţul Satu Mare, care doresc să semnaleze probleme personale sau de interes public, senatorul Valer Marian îşi va extinde programul de audienţe începând din luna aprilie.

Programul este următorul:

în zilele de joi, începând de la orele 10, va acorda audienţe la cabinetul senatorial din municipiul Satu Mare (Piaţa 25 Octombrie nr. 1 etaj 8 camera 9 –  Palatul Administrativ);

– în zilele de vineri, începând de la orele 10, în birourile deschise sau care urmează a fi deschise din localităţile Negreşti–Oaş (în sediul primăriei oraşului, la parter), Carei (în sediul local al PSD), Tăşnad (sediul local al PSD), Valea Vinului (în sediul primăriei comunei) şi Acâş (sediu în curs de amenajare, în fostul bloc al specialiştilor).

Zilnic pot fi depuse sesizări sau reclamaţii la cabinetul senatorial din Satu Mare (şefă de cabinet Raluca Gegeran – secretară Adina Popescu Sipos) ori pot fi transmise pe telefonul/fax 0261 710088 sau pe adresa de e-mail birousenatorial2sm@yahoo.com.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517