Program variat, colorat, pe gustul tuturor la Filarmonica “Dinu Lipatti”

Scris de I. Z., 14 septembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Marţi, 13 septembrie a avut loc o conferinţă de presă la Filarmonica “Dinu Lipatti”.

Cu această ocazie a fost prezentată stagiunea 2022-2023 cu un program variat, colorat, pe gustul tuturor.
Instituţia ne-a remis un comunicat pe care îl redăm mai jos:

Stagiunea aceasta abordăm diferite genuri muzicale de la concerte simfonice şi camerale la concerte vocal-simfonice, muzică de film, seară de operă şi operetă, poată şi o suită de balet.
Veţi avea posibilitatea de a cunoaşte atât lumea muzicii baroce, a clasicii, cât şi muzica romantică, modernă şi contemporană.

Şi în acest an am invitat artişti de renume, solişti şi dirijori valoroşi.

Din 29 septembrie începe Festivalul Internaţional „Zilele Muzicale Sătmărene” ediţia a 45-a. Timp de 4 săptămâni iubitorii de muzică se vor bucura de artişti de renume ai muzicii clasice din ţară şi din spaţiul european.

Nici în această stagiune nu am uitat de cei mici, le-am pregătit şi lor două poveşti muzicale: Petrică şi lupul de Serghei Prokofiev şi Muzicanţii din Bremen. La aceste concerte copii vor avea ocazia să cunoască instrumentele muzicale.

Doritorii mai pot cumpăra abonamente pentru stagiunea 2022-23. Noua stagiune de concerte va include în abonament minim 23 de concerte simfonice şi camerale, un concert de Crăciun şi unul de Anul Nou. Preţul unui abonament este de 400 RON, iar cel redus pentru pensionari şi elevi este de 200 RON. Informaţii suplimentare la casieria instituţiei sau la nr. de telefon: 0786-085-416.

Începând cu această stagiune încercăm să fim mai verzi, astfel în locul pliantelor am ales să oferim publicului flyere cu informaţii limitate, însă descrierea programului şi prezentarea dirijorilor şi a soliştilor poate fi accesată prin scanarea codului QR care se va putea găsi pe flyer.
Acest cod QR va redirecţiona publicul pe pagina de web a filarmonicii, unde vor putea citi în detaliu toate informaţiile despre concert.

ÎN ACEASTĂ STAGIUNE CONCERTELE VOR ÎNCEPE DE LA ORA 19.00!

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517