Prognoza meteo pentru lunile septembrie, octombrie si noiembrie

Scris de Ioana Vladimirescu, 12 septembrie 2011 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Vreme de vara in toata tara in prima parte a saptamanii in curs

Vreme de vara in toata tara in prima parte a saptamanii in curs

Saptamana aceasta a inceput frumos, cu temperaturi de vara. Potrivit site-ului vremea.ido.ro, marti si miercuri, in 13 si 14 septembrie 2011, ne asteapta la Satu Mare doua zile calduroase in care mercurul din termometre urca pana la 9, respectiv 31 de grade Celsius.

Vom simti o usoara racorire abia pe joi, 15 septembrie 2011, cand se vor inregistra 27 de grade Celsius.

Satmarenii care calatoresc zilele acestea in tara vor avea la randul lor parte de timp calduros, fiindca se anunta vreme frumoasa, cu maxime cuprinse intre 24 si 34 de grade.

In ceea ce priveste prognoza pe urmatoarele luni, Centrul European pentru Prognoza Vremii pe termen mediu estimeaza pentru tara noastra in septembrie, octombrie, noiembrie temperaturi in limitele multianuale.

In septembrie, temperaturile medii lunare ale aerului se vor situa in limite apropiate de normele climatologice in cea mai mare parte a tarii, respectiv si in nord-vest.

In luna octombrie, regimul termic mediu lunar al aerului se va situa in limite apropiate de normele climatologice pe aproape intreg teritoriul.

In noiembrie 2011, temperaturile medii lunare ale aerului vor inregistra valori sub mediile multianuale lunare in nord-vestul, centrul si in estul Romaniei.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.