Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Alexandru Horvat, Istvan Merkli, titlul emisiunii: Clubul de fotbal FC Olimpia a ajuns cu bugetul la fundul sacului (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Zenoviu Bontea, Iuliu Ilyes, Dumitru Pop, titlul emisiunii: Trei primari din zona Satu Mare vorbesc despre extinderea municipiului (reluare) 02.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 03.32 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 04.34 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Căpşunul, o cultură rentabilă 05.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Adriana Hagău, titlul emisiunii: Antibioticele, între uz şi abuz 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Alexandru Horvat, Istvan Merkli, titlul emisiunii: Clubul de fotbal FC Olimpia a ajuns cu bugetul la fundul sacului (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 09.33 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Emilia Enătescu 10.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Ioan Man, titlul emisiunii: Cât de ameninţată este biodiversitatea? 11.16 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Zenoviu Bontea, Iuliu Ilyes, Dumitru Pop, titlul emisiunii: Trei primari din zona Satu Mare vorbesc despre extinderea municipiului (reluare) 13.00 Ştiri 13.35 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Viorel Solschi, titlul emisiunii: Centrul de excelenţă, şcoală a perfomanţei 14.25 Teleshopping 14.41 Religie, cu Mihalea Ghiţă, invitat Alin Toma, titlul emisiunii: Suferinţa, întâlnirea cu Dumnezeu la cel mai înalt nivel 15.38 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Seminţele de calitate asigură succesul în agriculturăn 17.53 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, ttlul emisiunii: Copiii şi fricile lor 23.30 Ştiri

Producătorii din pieţe sunt revoltaţi de felul abuziv în care se fac controalele

Scris de I. Z., 21 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Control in Piata

Control in Piata

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au dat 60 de amenzi în valoare de 102.400 lei

Compartimentul de Relaţii Publice al Poliţiştilor Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice a remis Redacţiei Informaţia Zilei un comunicat de presă în care informează că, în această perioadă, continuă acţiunile pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite cu produse agroalimentare.

În comunicat este menţionat faptul că, în 20 şi 21 septembrie, poliţiştii specializaţi, poliţişti din structurile de ordine publică dar şi specialişti din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Satu Mare şi Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Satu Mare au demarat acţiuni de control în pieţe.

Ce nu este menţionat în respectivul document este faptul că aceste acţiuni de control se desfăşoară în mod abuziv, după cum ne-au declarat comercianţii nemulţumiţi, care au sunat la Redacţia Informaţia Zilei. „Cum poţi, domnule, să îmi dai amendă că nu am afişat etichetele la produse când vii şi ne iei pe sus la 5 dimineaţa, oră la care nici nu am ajuns bine în piaţă?

Vin şi năvălesc asupra noastră poliţişti şi inspectori, de parcă am fi infractori sau criminali de ultimă speţă. Noi suntem oameni muncitori, care lucrăm pământul, şi care ne câştigăm traiul foarte greu, mai ales că avem vânzări destul de slabe.

Vin peste noi şi ne controlează la sânge şi ne umplu de amenzi că muncim cinstit, dar pe cei care vând ţigări şi telefoane la intrare în piaţă, nu-i vede nimeni? Acolo sunt de ani de zile, dar nimeni nu are grija lor”, ne-a spus revoltat un producător.

Continuarea o puteți citi în ediția tipărită din data de 22 septembrie.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
 1. pop aurel a spus: 26 septembrie 2017, ora 10:24

  de ce imi scoateti postarea? pt ca dau nume?ziar de rahat.

 2. pop aurel a spus: 26 septembrie 2017, ora 10:20

  da de valutisti au auzit? Nu,casunt protejati de politie.Alde fratii Ardelean si altii multi ca ei.

 3. Dan.C a spus: 25 septembrie 2017, ora 10:01

  Stai calm bulibasule ungur,ca nu-i chiar asa cu ,,oamenii cinstiti” din pietele satmarene.90% dintre ei sunt precupeti(.PRECUPÉȚ, -EÁȚĂ, precupeți, -e, s. m. și f. (Rar la m.) Persoană care cumpără de la producător zarzavaturi, fructe, păsări, ouă etc., pe care le revinde apoi cu preț mai ridicat, în piață sau pe străzile orașului.Dex onlaine).
  Pricepu-si pana si matale bulibasa,ca cam(cacofonie acceptata in contextul individului de mai sus) cum sta treaba cu cinstitii?
  Or legea spune altfel,adica NUMAI PRODUCATORII pot comercializa produse in piete(atentie, multi au certificate de producator obtinute numai ei stiu cum si…desigur, niste functionarei la fel de ,,cinstiti” si ,,producatori”ca precupeti.
  P.S.Apropo zici matale,,Omul cinstit este umilit, batjocorit, jefuit si talharit chiar si de autoritati.Autoritatile nu sunt si de etnie maghiara nu ???Ungurii tai nu au pus umarul la dezastrul din tara aceasta ,asa-i???Pe logica ta,alesii ungurii le-au traso numai romanilor,la ai vostrii nu?Ce ieftin esti si chiar rau(era sa zic ungur) mai baiete!
  In rest,un pic de respect nu strica…desigur, daca intelegi ce-ti cer.

 4. Dac Bulibas a spus: 23 septembrie 2017, ora 10:07

  Asta-i Romania, tara hotilor, coruptilor si abuzurilor !!!. Omul cinstit este umilit, batjocorit, jefuit si talharit chiar si de autoritati. E o rusine sa fi cetatean roman !!!. Nu degeaba maghiarii cer si obtin cetatenia ungara …..

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.