Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Imola Kis, Danciu Zamfir, Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Care este rolul Direcţiei Judeţene de Cultură? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ştefan Ressler, Vasile Ciocan, Dan Burulea, titlul emisiunii: Revoluţia Fiscală a scos oamenii în stradă (reluare) 02.36 Panormaric sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Ştefan Szilagyi, titlul emisiunii: Fotbalul sătmărean la finalul sezonului de toamnă 03.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Tiberiu Koczinger-raport la 7.540 de zile 04.42 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu 05.35 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Marinelo Norberto 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Imola Kis, Danciu Zamfir, Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Care este rolul Direcţiei Judeţene de Cultură? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.32 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Ramona Farcaş, titlul emisiunii: Raporturile între autoritatea de mediu, operatori economici şi colectori de deşeuri 10.15 Panormaric sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Ştefan Szilagyi, titlul emisiunii: Fotbalul sătmărean la finalul sezonului de toamnă 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ştefan Ressler, Vasile Ciocan, Dan Burulea, titlul emisiunii: Revoluţia Fiscală a scos oamenii în stradă (reluare) 13.00 Ştiri 13.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Tiberiu Koczinger-raport la 7.540 de zile 14.40 Teleshopping 15.02 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Traian Ciurdaş, titlul emisiunii: Bârsăul se dezvoltă şi pe banii localnicilor 16.05 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 17.05 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Viorel Solschi, titlul emisiunii: Centrul de excelenţă, şcoala performanţei 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marta Bzduch, titlul emisiunii: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia- Metaloglobus Bucureşti 23.30 Ştiri

Producătorii din pieţe sunt revoltaţi de felul abuziv în care se fac controalele

Scris de I. Z., 21 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Control in Piata

Control in Piata

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au dat 60 de amenzi în valoare de 102.400 lei

Compartimentul de Relaţii Publice al Poliţiştilor Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice a remis Redacţiei Informaţia Zilei un comunicat de presă în care informează că, în această perioadă, continuă acţiunile pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite cu produse agroalimentare.

În comunicat este menţionat faptul că, în 20 şi 21 septembrie, poliţiştii specializaţi, poliţişti din structurile de ordine publică dar şi specialişti din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Satu Mare şi Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Satu Mare au demarat acţiuni de control în pieţe.

Ce nu este menţionat în respectivul document este faptul că aceste acţiuni de control se desfăşoară în mod abuziv, după cum ne-au declarat comercianţii nemulţumiţi, care au sunat la Redacţia Informaţia Zilei. „Cum poţi, domnule, să îmi dai amendă că nu am afişat etichetele la produse când vii şi ne iei pe sus la 5 dimineaţa, oră la care nici nu am ajuns bine în piaţă?

Vin şi năvălesc asupra noastră poliţişti şi inspectori, de parcă am fi infractori sau criminali de ultimă speţă. Noi suntem oameni muncitori, care lucrăm pământul, şi care ne câştigăm traiul foarte greu, mai ales că avem vânzări destul de slabe.

Vin peste noi şi ne controlează la sânge şi ne umplu de amenzi că muncim cinstit, dar pe cei care vând ţigări şi telefoane la intrare în piaţă, nu-i vede nimeni? Acolo sunt de ani de zile, dar nimeni nu are grija lor”, ne-a spus revoltat un producător.

Continuarea o puteţi citi în ediţia tipărită din data de 22 septembrie.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
 1. pop aurel a spus: 26 septembrie 2017, ora 10:24

  de ce imi scoateti postarea? pt ca dau nume?ziar de rahat.

 2. pop aurel a spus: 26 septembrie 2017, ora 10:20

  da de valutisti au auzit? Nu,casunt protejati de politie.Alde fratii Ardelean si altii multi ca ei.

 3. Dan.C a spus: 25 septembrie 2017, ora 10:01

  Stai calm bulibasule ungur,ca nu-i chiar asa cu ,,oamenii cinstiti” din pietele satmarene.90% dintre ei sunt precupeti(.PRECUPÉŢ, -EÁŢĂ, precupeţi, -e, s. m. şi f. (Rar la m.) Persoană care cumpără de la producător zarzavaturi, fructe, păsări, ouă etc., pe care le revinde apoi cu preţ mai ridicat, în piaţă sau pe străzile oraşului.Dex onlaine).
  Pricepu-si pana si matale bulibasa,ca cam(cacofonie acceptata in contextul individului de mai sus) cum sta treaba cu cinstitii?
  Or legea spune altfel,adica NUMAI PRODUCATORII pot comercializa produse in piete(atentie, multi au certificate de producator obtinute numai ei stiu cum si…desigur, niste functionarei la fel de ,,cinstiti” si ,,producatori”ca precupeti.
  P.S.Apropo zici matale,,Omul cinstit este umilit, batjocorit, jefuit si talharit chiar si de autoritati.Autoritatile nu sunt si de etnie maghiara nu ???Ungurii tai nu au pus umarul la dezastrul din tara aceasta ,asa-i???Pe logica ta,alesii ungurii le-au traso numai romanilor,la ai vostrii nu?Ce ieftin esti si chiar rau(era sa zic ungur) mai baiete!
  In rest,un pic de respect nu strica…desigur, daca intelegi ce-ti cer.

 4. Dac Bulibas a spus: 23 septembrie 2017, ora 10:07

  Asta-i Romania, tara hotilor, coruptilor si abuzurilor !!!. Omul cinstit este umilit, batjocorit, jefuit si talharit chiar si de autoritati. E o rusine sa fi cetatean roman !!!. Nu degeaba maghiarii cer si obtin cetatenia ungara …..

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.