00.00 Audienţe în direct cu Eva, invitat: Erdei D. István. Titlul emisiuni: Az adóforradalom hozadékai és a BKT módosítása (Urmările revoluţiei fiscale şi modificările Codului Penal).(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Nicolae Bura, Ciprian Costea, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Dragnea, condamnat cu executare în primă instanţă.(reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu . Titlul emisiunii: Crimă între cunoscuţi. 03.40 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Radu David. Titlul emisiuni: File din istoria Colegiului Naţional Ioan Slavici. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 05.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Sergiu Ioan. Titlul emisiuni: Sergiu Ioan – rapor la 7060 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Eva, invitat: Erdei D. István. Titlul emisiuni: Az adóforradalom hozadékai és a BKT módosítása (Urmările revoluţiei fiscale şi modificările Codului Penal).(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu,invitat: Ovi D. Pop. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela.Titlul emisiunii: Gorogkatolikus elet (Viaţa greco-catolică). 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Nicolae Bura, Ciprian Costea, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Dragnea, condamnat cu executare în primă instanţă.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Vasile Nechita,invitaţi: Hajnalka şi Paul Kallai. Titlul emisiunii: Legumicultorii sunt sufocaţi de concurenţa importurilor. 14.15 Teleshopping 14.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 15.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu,invitaţi: Formaţia Mister. 16.40 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Pop Maria. Titlul emisiuni:Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm. 17.20 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Angajaţi ai Protecţiei Mediului Satu Mare, în excursie de studiu în sudul ţării. 18.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Stelian Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratament al bolnavilor de cancer. (reluare) 19.00 Cultură, festival Samfest Jazz internaţional. (în direct) 23.30 Ştiri

Producătorii din pieţe sunt revoltaţi de felul abuziv în care se fac controalele

Scris de I. Z., 21 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Control in Piata

Control in Piata

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au dat 60 de amenzi în valoare de 102.400 lei

Compartimentul de Relaţii Publice al Poliţiştilor Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice a remis Redacţiei Informaţia Zilei un comunicat de presă în care informează că, în această perioadă, continuă acţiunile pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite cu produse agroalimentare.

În comunicat este menţionat faptul că, în 20 şi 21 septembrie, poliţiştii specializaţi, poliţişti din structurile de ordine publică dar şi specialişti din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Satu Mare şi Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Satu Mare au demarat acţiuni de control în pieţe.

Ce nu este menţionat în respectivul document este faptul că aceste acţiuni de control se desfăşoară în mod abuziv, după cum ne-au declarat comercianţii nemulţumiţi, care au sunat la Redacţia Informaţia Zilei. „Cum poţi, domnule, să îmi dai amendă că nu am afişat etichetele la produse când vii şi ne iei pe sus la 5 dimineaţa, oră la care nici nu am ajuns bine în piaţă?

Vin şi năvălesc asupra noastră poliţişti şi inspectori, de parcă am fi infractori sau criminali de ultimă speţă. Noi suntem oameni muncitori, care lucrăm pământul, şi care ne câştigăm traiul foarte greu, mai ales că avem vânzări destul de slabe.

Vin peste noi şi ne controlează la sânge şi ne umplu de amenzi că muncim cinstit, dar pe cei care vând ţigări şi telefoane la intrare în piaţă, nu-i vede nimeni? Acolo sunt de ani de zile, dar nimeni nu are grija lor”, ne-a spus revoltat un producător.

Continuarea o puteţi citi în ediţia tipărită din data de 22 septembrie.

Abonează-te acum Online!
 1. pop aurel a spus: 26 septembrie 2017, ora 10:24

  de ce imi scoateti postarea? pt ca dau nume?ziar de rahat.

 2. pop aurel a spus: 26 septembrie 2017, ora 10:20

  da de valutisti au auzit? Nu,casunt protejati de politie.Alde fratii Ardelean si altii multi ca ei.

 3. Dan.C a spus: 25 septembrie 2017, ora 10:01

  Stai calm bulibasule ungur,ca nu-i chiar asa cu ,,oamenii cinstiti” din pietele satmarene.90% dintre ei sunt precupeti(.PRECUPÉŢ, -EÁŢĂ, precupeţi, -e, s. m. şi f. (Rar la m.) Persoană care cumpără de la producător zarzavaturi, fructe, păsări, ouă etc., pe care le revinde apoi cu preţ mai ridicat, în piaţă sau pe străzile oraşului.Dex onlaine).
  Pricepu-si pana si matale bulibasa,ca cam(cacofonie acceptata in contextul individului de mai sus) cum sta treaba cu cinstitii?
  Or legea spune altfel,adica NUMAI PRODUCATORII pot comercializa produse in piete(atentie, multi au certificate de producator obtinute numai ei stiu cum si…desigur, niste functionarei la fel de ,,cinstiti” si ,,producatori”ca precupeti.
  P.S.Apropo zici matale,,Omul cinstit este umilit, batjocorit, jefuit si talharit chiar si de autoritati.Autoritatile nu sunt si de etnie maghiara nu ???Ungurii tai nu au pus umarul la dezastrul din tara aceasta ,asa-i???Pe logica ta,alesii ungurii le-au traso numai romanilor,la ai vostrii nu?Ce ieftin esti si chiar rau(era sa zic ungur) mai baiete!
  In rest,un pic de respect nu strica…desigur, daca intelegi ce-ti cer.

 4. Dac Bulibas a spus: 23 septembrie 2017, ora 10:07

  Asta-i Romania, tara hotilor, coruptilor si abuzurilor !!!. Omul cinstit este umilit, batjocorit, jefuit si talharit chiar si de autoritati. E o rusine sa fi cetatean roman !!!. Nu degeaba maghiarii cer si obtin cetatenia ungara …..

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.