26.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 01.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 02.30 Ne cheamă natura 03.30 Cultură, Fior de Zatmar 04.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu. 05.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko , invitat: Kallos Zolan, Szejke Otttilia. Titlul emisiunii: Cum va fi noul an şcolar pentru secţiile maghiare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară 10.20 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Laurenţiu Costin. Titlul emisiunii: ”Pescuirea minunată” – găsirea sensului vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Iuliu Ilyes, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Scandal în PNL.De ce a demisionat Bolojan?(reluare) 13.00 Ştiri 13.25 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Lorincz Tiberiu.Titlul emisiuni: Căile ferate înguste din jurul Sătmarului. 14.20 Teleshopping 14.40 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 16.10 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dorel Ziman. Titlul emisiunii: Un nou început de an şcolar la liceul cu program sportiv Satu Mare. 17.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gânţă. Titlul emisiuni: Marius Gânţă – raport la 8760 de zile. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Dan Şuta.

Procurorii au stabilit pas cu pas filmul odioasei crime de la Apa

Scris de Stela Cădar, 23 februarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Criminal arestat

Criminal arestat

Răzvan Rentea şi-a omorât bunica şi părinţii pentru 15.000 lei şi 17.700 euro Şi-a făcut cruce înainte de a-şi ucide cu un topor de şniţele mama

Autorul triplului asasinat de la Apa a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. Rentea Răzvan este acuzat de comiterea infracţiunii de omor calificat. Aşa cum v-am mai informat tânărul şi-a omorât

bunica, apoi tatăl şi mama, cu un topor de bătut şniţele.

Triplul asasinat a fost comis în seara zilei de 23 noiembrie 2017, în gospodăria celor trei din comuna Apa. Cu cruzime şi mult sânge rece, Răzvan Rentea şi-a omorât bunica, tatăl şi mama. În dimineaţa zilei de 24 noiembrie, un localnic a găsit în curtea imobilului din Apa cadavrele soţilor Gheorghe şi Niculina Rentea. Oamenii au sesizat poliţia. Poliţiştii coordonaţi de procurorul Marius Iancu s-au deplasat la faţa locului. În locuinţă de afla şi cadavrul bătrânei Viorica Apan – mama Niculinei. Tânărul a fost luat de la înmormântarea părinţiilor şi bunicii materne.

Un comportament ciudat a avut inculpatul şi după comiterea faptei. „Comportamentul acestuia pe toată durata anchetei a fost ciudată, în sensul în care, în zilele următoare omorurilor, inculpatul R. R. M. a frecventat clubul „Aqua ” din Satu Mare, şi-a plătit datoriile, nu s-a implicat în activităţile de înmormântare a părinţilor şi a bunicii şi nu a schiţat nici o urmă de regret la înmormântarea acestora”, se mai arată în rechizitoriu.

 

Mai multe în ediţia tipărită din „Informaţia Zilei” – 24 februarie 2018, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 24 februarie 2018, ora 10:56

    Banii sunt ochii diavolului !….Daca traiul acestora ar fi fost unul mai modest cu siguranta nu se ajungea pana aici. Copilul rasfatat asteapta totul de la parintii lui. El crede ca totul i se cuvine daca asa a fost educat. E si vina parintilor pt. ca i-au daruit totul si l-au protejat exagerat. Darlaul asta muncea undeva sau numai se distra pe datorie ?.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.