Probleme salariale în unele ministere | Informaţia Zilei

Probleme salariale în unele ministere

Scris de Vasile Andreica, 11 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Mihai Fifor a declarat că preşedintele Klaus Iohannis este responsabil pentru faptul că angajaţii din ministerele vacantate de ALDE şi salariaţii din companiile sau agenţiile din subordine nu îşi primesc banii, deoarece şeful statului a blocat activitatea Guvernului.

“În acest moment, sunt mii de familii ale căror venituri depind exclusiv de bunul plac al preşedintelui Iohannis. E vorba de angajaţii din ministerele vacantante de ALDE şi din companiile sau agenţiile din subordine. Mă aştept ca domnul Iohannis să dea din nou vina pe PSD pentru consecinţele negative ale propriilor sale decizii. Adevărul este însă limpede şi trebuie arătat! Indiferent ce ar fi făcut premierul Dăncilă, indiferent dacă Parlamentul votează o moţiune sau o restructurare, cu actualul guvern sau cu o altă majoritate, până la instalarea unor noi miniştri era nevoie de cineva care să conducă aceste ministere şi să asigure plata salariilor şi buna funcţionare”, a scris Mihai Fifor, miercuri, pe Facebook. Ministrul Muncii, Marius Budăi, spune însă că situaţia poate fi rezolvată.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517