09.04.2020a 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ionuţ Oneţ, Ciprian Costea, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Acord politic între lideii partidelor parlamentare. (reluare) 01.30 Ştiri 02.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 03.30 Concurs d epescuit la Turulung 04.40 Festival de teatru 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Creşterea oilor şi urgenţele sezonului 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ionuţ Oneţ, Ciprian Costea, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Acord politic între lideii partidelor parlamentare. (reluare) 09.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 10.50 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Fotbalul este suspendat în această perioadă. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ionuţ Oneţ, Ciprian Costea, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Acord politic între lideii partidelor parlamentare. (reluare) 15.30 Teleshopping 15.50 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Dăruieşte şi primeşti. 16.20 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii: Unicitatea sărbătorii Floriilor. 17.15 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Probleme cu rromii instalaţi la marginea localităţii Sătmărel

Un locuitor din Sătmărel ne-a contactat telefonic la redacţie pentru a face o sesizare. Şi nu este prima dată când se plânge de ceea ce prezentăm în rândurile următoare:

„Problema noastră este cunoscută de mult timp şi tot nu se face ceva serios şi concret. Am depus mai multe reclamaţii la poliţie, la Primărie, dar tot nu scăpăm de rromii care s-au instalat la marginea localităţii Sătmărel. Dacă şi-au făcut o colibă înseamnă că sunt de aici? Ei spun că sunt din Sătmărel, dar nu este aşa. Avem copii, fete cărora le este frică să treacă prin acea zonă. Seara nu putem ieşi pe stradă. Dar mereu este gălăgie acolo, pleacă dimineaţa şi revin spre seară. De ce Poliţia nu se face o acţiune mai serioasă? Să le verifice buletinele şi dacă nu sunt de aici să nu li se mai permită să vină aici. Au venit de câteva ori, au dat câteva amenzi, i-au trimis de acolo, dar au revenit după puţine zile. Câte plângeri să mai facem? Am strâns şi în jur de 350 de semnături de la oamenii de aici pentru a înainta o plângere. Dar nu s-a făcut nimic. Trebuie să se întâmple ceva nedorit pentru ca lucrurile să se schimbe?”, ne-a declarat Gheorghe R.

Abonează-te acum Online!
  1. Rufus a spus: 02 august 2019, ora 17:00

    Când aud că poliţia da amenzi infractorilor…boschetarilor. …şi aprilie de genul….îmi vine sa rad!Chiar credeţi că aceste amenzi vor fi achitate?,sa din serioşi….deja se rad cei amendaţi de aceste practici . Bine că pt. politie suna bine la bilanţ număr mare de amenzi…dar nimeni nu caută plata amenzilor şi măsurile ce se iau în mod contrar.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.