17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 06.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialişti în protecţia mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Înălţarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educaţia, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ştefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor judeţene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Probleme cu rromii instalaţi la marginea localităţii Sătmărel

Un locuitor din Sătmărel ne-a contactat telefonic la redacţie pentru a face o sesizare. Şi nu este prima dată când se plânge de ceea ce prezentăm în rândurile următoare:

„Problema noastră este cunoscută de mult timp şi tot nu se face ceva serios şi concret. Am depus mai multe reclamaţii la poliţie, la Primărie, dar tot nu scăpăm de rromii care s-au instalat la marginea localităţii Sătmărel. Dacă şi-au făcut o colibă înseamnă că sunt de aici? Ei spun că sunt din Sătmărel, dar nu este aşa. Avem copii, fete cărora le este frică să treacă prin acea zonă. Seara nu putem ieşi pe stradă. Dar mereu este gălăgie acolo, pleacă dimineaţa şi revin spre seară. De ce Poliţia nu se face o acţiune mai serioasă? Să le verifice buletinele şi dacă nu sunt de aici să nu li se mai permită să vină aici. Au venit de câteva ori, au dat câteva amenzi, i-au trimis de acolo, dar au revenit după puţine zile. Câte plângeri să mai facem? Am strâns şi în jur de 350 de semnături de la oamenii de aici pentru a înainta o plângere. Dar nu s-a făcut nimic. Trebuie să se întâmple ceva nedorit pentru ca lucrurile să se schimbe?”, ne-a declarat Gheorghe R.

Abonează-te acum Online!
  1. Rufus a spus: 02 august 2019, ora 17:00

    Când aud că poliţia da amenzi infractorilor…boschetarilor. …şi aprilie de genul….îmi vine sa rad!Chiar credeţi că aceste amenzi vor fi achitate?,sa din serioşi….deja se rad cei amendaţi de aceste practici . Bine că pt. politie suna bine la bilanţ număr mare de amenzi…dar nimeni nu caută plata amenzilor şi măsurile ce se iau în mod contrar.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.