Problema comisarului României întârzie instalarea CE | Informaţia Zilei

Problema comisarului României întârzie instalarea CE

Scris de Vasile Andreica, 06 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan a afirmat că nominalizările făcute de Viorica Dăncilă pentru funcţia de comisar european nu vor fi acceptate, deoarece Comisia Europeană preferă să întârzie procedura decât să aibă în echipă un membru PSD. El a adăugat că Dan Nica are probleme de integritate.

“Nominalizările făcute până acum de Viorica Dăncilă nu vor fi acceptate niciuna. Vă spun că CE preferă să intre cu întârziere mai degrabă, decât să aibă un pesedist în rândurile sale. Dan Nica nu va ajunge niciodată comisar european, fiindcă are mari probleme de integritate. Tot Parlamentul European l-a văzut încercând să împiedice ridicarea imunităţii domniei sale, când procurorii au cerut  anchetarea într-un dosar”, a spus Siegfried Mureşan.

“Aţi putut vedea credibilitatea în procedura de numire a comisarului european. Rovana Plumb nu s-a luptat cu nimeni”, a susţinut Mureşan.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345