19.02.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Scandalul preşedinte – guvern continuă.(reluare) 01.40 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 02.40 Cultură 03.45 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 05.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Ioan Drăgan. Titlul emisiunii: Cu ce probleme se confruntăprofesorii din judeţul Satu Mare. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiunii: Semnele îmbătrânirii pielii. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela. Titlul emisiunii: Viaţa Greco-catolică. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Scandalul preşedinte – guvern continuă.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 14.30 Teleshopping 14.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 15.40 Zone Folclorice 16.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 17.40 Panoramic sportiv, cu Ionu Blăjan, invitat: Gheorghe Popdan. Titlul emisiunii: Sportul şcolar eminescian în 2018 şi 2019. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Cultură

Pro România Satu Mare a spulberat Organizaţia PSD Tăşnad

Scris de I. Z., 04 februarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Organizația Pro România Satu Mare a înființat în ultimele zile organizații în patru localități din județ – Tășnad, Odoreu, Crucișor și Bârsău

Organizația Pro România Satu Mare a înființat în ultimele zile organizații în patru localități din județ – Tășnad, Odoreu, Crucișor și Bârsău

Încă un consilier local şi doi supleanţi s-au înscris în Pro România

Organizaţia Pro România Satu Mare a înfiinţat în ultimele zile organizaţii în patru localităţi din judeţ – Tăşnad, Odoreu, Crucişor şi Bârsău, atrăgând atât politicieni cu experienţă cât şi foarte mulţi tineri şi persoane neimplicate politic până acum, toţi animaţi de dorinţa de a schimba ceva în bine în ţară şi în judeţul Satu Mare şi de a constitui o alternativă viabilă la politicile distructive ale PSD.

În toate cele patru localităţi, în prezenţa coordonatorilor judeţeni Octavian Petric şi Dorel Coica, s-au constituit nucleele viitoarelor organizaţii, în care au fost cooptaţi foarte mulţi tineri şi persoane care vor să schimbe lucrurile în bine în România.
La Tăşnad, Pro România l-a cooptat în urmă cu două săptămâni pe fostul şef al PSD Tăşnad, Adrian Farcău, care a renunţat la mandatul de consilier local PSD pentru a se alătura echipei conduse la nivel naţional de Victor Ponta.

De asemenea, consilierul local Bianca Aciu şi-a dat demisia din PSD, alături de doi social-democraţi aflaţi ca supleanţi pe lista pentru Consiliul Local, respectiv Radu Ciceo şi Gheorghe Mastan. Prima întâlnire a nucleului organizaţiei a avut loc vineri, urmând ca aceasta să se constituie oficial săptămâna viitoare.

Alături de aceştia, mai mulţi membri ai PSD Tăşnad, din care foarte mulţi tineri, s-au alăturat organizaţiei Pro România.
Un alt tânăr va fi coordonatorul organizaţiei Pro România Odoreu.
Mircea Dumitrean are 33 de ani şi a decis să se implice politic pentru a schimba mersul lucrurilor în România. “Am ales să facem o echipă tânără, de persoane care nu au mai fost implicate politic.

Toţi suntem egali în partid. Deocamdată nu există o ierarhie. După alegerile europarlamentare se vor stabili candidaţii în funcţie de rezultate, pe o meritocraţie”, a declarat coordonatorul Pro România Odoreu. Tot tineri sunt şi coordonatorii organizaţiilor locale din Crucişor – Dani Coza – şi Bârsău – Andrei Ciurdaş, ambii din generaţia de 30 de ani.

Se vor înfiinţa organizaţii în toate localităţile din judeţ

“Muncim în această perioadă pentru a înfiinţa organizaţii în toate localităţile din judeţul Satu Mare. Avem un feedback foarte bun de la populaţie şi sunt foarte mulţi tineri care au decis să ni se alăture, în misiunea noastră de a construi o alternativă de stânga credibilă.

Vrem să ajutăm tinerii să rămână în ţară, să se implice în politică pentru că doar aşa vom schimba ceva. Misiunea noastră este să arătăm că se poate construi pentru oameni fără să ne fundamentăm acţiunile pe ură, certuri interminabile şi să promovăm decenţa în comportament şi exprimare, respectul pentru valori autentice”, a declarat deputatul Octavian Petric, coordonator al Pro România Satu Mare, împreună cu Dorel Coica.

Pro România Satu Mare şi-a propus ca în următoarele două săptămâni să constituie organizaţii în toate localităţile din judeţ, iar în paralel se înfiinţează şi organizaţiiile locale din municipiul Satu Mare.

Avocat Ciprian Ardelean
Purtător de cuvânt Pro România

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 05 februarie 2019, ora 12:19

    Daca acesti tineri au coordonatori ca Octavian Petric respectiv, Dorel Coica va puteti imagina care este nivelul acestora ? Cei care au plecat din PSD la PRO Romania sunt niste oportunisti doritori de mai mult ciolan si functii respectiv, bani si nimic altceva. Cine le-a impiedicat in PSD sa se afirme daca erau intr-adevar valorosi ?, Cu ce au iesit in evidenta acestia in PSD ?. Au plect din PSD pt. mai multi bani si nimic altceva !. Mai romanasilor „…autentici…”!, exista cuvantul „feedback ” folosit in articol in DEX (dictionarul romanesc) ? sau nu aveti talent sa gasiti cuvantul potrivit de mandrii romani ce sunteti ? sau asta este respectul vostru pt. valorile autentice de care vorbiti si promovati ?. Din cate vad nu va respectati nici limba materna sau v-ati transformat in romenglezi ca-i mai „cool ” ?. ( La nivel central ati primit in randurile voastre un NAZIST- spanzurator de maghiari trecut tot de la PSD, ce parere aveti ?, e ” OK „,.., nu ? )

  2. ciprian a spus: 05 februarie 2019, ora 09:43

    Auzi domne!…alternativă viabilă la politicile distructive ale PSD…pai voi n-ati fost tot in psd si atio distrus totul in urma voastra, iar acum va dati reparatori?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.