Pro România a dat lovitura în zona Oaşului | Informaţia Zilei

Pro România a dat lovitura în zona Oaşului

Scris de I. Z., 13 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Consilierii ALDE au ales ”stânga modernă”

Organizaţia Judeţeană Satu Mare a Pro România a reuşit să dea o lovitură politică serioasă în Călineşti-Oaş. Trei consilieri de la ALDE, printre care şi fostul primar al comunei Călineşti-Oaş, Gheorghe Copil, au trecut la Pro România.

Coordonatorul Pro România Satu Mare, deputatul Octavian Petric, şi purtătorul de cuvânt Ciprian Ardelean au precizat că în ultimele luni au venit spre formaţiunea politică sute de noi simpatizanţi din toate zonele judeţului.

”Continuăm să construim, şi în judeţul Satu Mare, Stânga Modernă, proeuropeană şi prodezvoltare, care să ofere oamenilor o alternativă credibilă şi profesionistă. În ultimele luni au venit alături de noi o mulţime de sătmăreni, printre care mulţi tineri, profesionişti din toate domeniile de activitate – ingineri, medici, dascăli, avocaţi, dar şi antreprenori de succes. Azi, la Călineşti-Oaş, am finalizat constituirea organizaţiei, care devine una dintre cele mai puternice organizaţii politice din Ţara Oaşului. Trei consilieri de la ALDE – Gheorghe Copil, Ioan Ţăran şi Ioan Paşca – au decis să ni se alăture în demersul nostru de a construi o stângă adevărată, care să asigure bunăstarea românilor şi resursele necesare unor servicii publice de calitate. Sunt profesionişti care şi-au căutat locul în care să se poată exprima liber şi să poată crea proiecte de dezvoltare pentru comunitate. Le urez bun venit şi mult succes în proiectul comun pe care ni l-am asumat împreună!”, a declarat deputatul Octavian Petric, coordonator al PRO România Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517