Prinţul Harry va participa la încoronarea tatălui său

Scris de I. Z., 13 aprilie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

Palatul Buckingham a anunţat că Ducesa de Sussex (Meghan) va rămâne alături de Prinţul Archie şi Prinţesa Lilibet. Doar ducele de Sussex (prinţul Harry) va participa la încoronarea regelui Charles al III-lea.

Ducele de Sussex urmează să participe la încoronarea tatălui său, dar fără Ducesa de Sussex sau cei doi copii ai lor.

„Palatul Buckingham este încântat să confirme că Ducele de Sussex va participa la Serviciul de Încoronare de la Westminster Abbey pe 6 mai. Ducesa de Sussex va rămâne în California alături de Prinţul Archie şi Prinţesa Lilibet”, arată oficialii de la Buckingham, citaţi de The Guardian. 

Anunţul vine să pună capăt săptămânilor de speculaţii cu privire la acceptarea de către Harry şi Meghan a unei invitaţii de participare la încoronarea regelui. 

Surse The Guardian susţin că invitaţia regelui Charles de a participa la eveniment a fost transmisă atât Ducelui, cât şi Ducesei. Faptul că Meghan a ales să stea departe poate fi interpretat ca un indiciu al tensiunilor continue dintre cei doi şi palat.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517