Prinşi în autobuz fără declaraţia pe propria răspundere! Amenzi de câte 2.000 lei | Informaţia Zilei

Prinşi în autobuz fără declaraţia pe propria răspundere! Amenzi de câte 2.000 lei

Scris de I. Z., 15 aprilie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au desfăşurat în perioada 13-14 aprilie, o acţiune care a vizat verificarea respectării de către autovehiculele de transport persoane a măsurilor legale impuse prin ordonanţele militare.

Au fost angrenaţi în acţiune 26 de poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, care au controlat peste 110 autovehicule, pe raza judeţului Satu Mare.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 12 au fost aplicate pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie impuse prin ordonanţele militare.

Astfel, poliţiştii au depistat la data de 13 aprilie, pe b-dul Transilvania, din municipiul Satu Mare, un bărbat, de 32 de ani, din comuna Batarci, care se afla în calitate de pasager într-un autovehicul de transport persoane, fără a deţine documentaţia necesară cu privire la scopul deplasării pe durata stării de urgenţă, fiind sancţionat contravenţional, cu amendă în cuantum de 2.000 lei conform prevederilor ordonanţelor militare.

Tot luni, 13 aprilie, poliţiştii rutieri au oprit în trafic un autobuz care efectua transport public persoane în cursă regulată pe raza judeţului Satu Mare, iar cu ocazia controlului efectuat privind respectarea prevederilor ordonanţelor militare, s-a constatat faptul că din cei 10 călători, 2 persoane, din judeţul Satu Mare nu deţineau documentaţia necesară cu privire la scopul deplasării pe durata stării de urgenţă. Ambii au fost sancţionaţi contravenţional conform prevederilor ordonanţelor militare.

Sursă: IPJ Satu Mare

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517