Prins la Carei după ce a fugit din carantină, din Satu Mare | Informaţia Zilei

Prins la Carei după ce a fugit din carantină, din Satu Mare

Scris de Ionuţ Blăjean, 26 iunie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

La mijlocul acestei săptămâni, un bărbat a fost prins la Carei după ce a părăsit fără voie zona de carantinare din Satu Mare.

Iată ce spune Parchetul de pe lângă tribunalul Satu Mare:

La data de 24.06.2020 la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei a fost înregistrat dosarul penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de cercetare penală.

Astfel, în data de 23.06.2020, în jurul orelor 01,00, numitul B.I., a fost identificat pe partea carosabilă a străzii A.I. Cuza din municipiul Carei, acesta părăsind zona de carantinare situată în incinta Taberelor Şcolare din municipiul Satu Mare.

Urmărirea penală este efectuată de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Carei – Postul de poliţie Cămin, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517