Primarul Vasile Adrian Şteţ îşi aniversează ziua de naştere | Informaţia Zilei

Primarul Vasile Adrian Şteţ îşi aniversează ziua de naştere

Vasile Adrian Şteţ, primarul comunei Supur, este în fruntea aşezării de mai bine de şase mandate. Luni, 23 iulie, prim-gospodarul îşi serbează ziua de naştere.

În cei peste 20 ani de când este primarul comunei a înscris în palmares o serie de realizări menite a creşte standardul de civilizaţie al locuitorilor comunei, implicit nivelul de trai. Desigur, ne gândim aici mai ales la construirea reţelelor de utilităţi precum alimentarea cu apă potabilă, canalizarea, menţinerea în comună a unei şcoli de nivel liceal ş.a.

La ceas aniversar „Informaţia Zilei” îi doreşte multă sănătate, putere de muncă şi împlinirea idealurilor profesionale şi familiale. La mulţi ani!

Abonează-te acum Online!
  1. Firea a spus: 24 iulie 2019, ora 00:14

    LMA

  2. HAIDUC ŞTEFAN a spus: 23 iulie 2019, ora 22:16

    LA MULŢI ANI, cu multă sănătate şi frumoase împliniri, pentru un primar foarte iscusit, dar şi un om deosebit! Cu aleasă preţuire

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517