Primarul şi viceprimarul din Porumbeşti au intervenit la un incendiu izbucnit în comună | Informaţia Zilei

Primarul şi viceprimarul din Porumbeşti au intervenit la un incendiu izbucnit în comună

Scris de I. Z., 23 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare anunţă că un incendiu violent izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă la o lemnărie din localitatea Porumbeşti.

La faţa locului au intervenit 8 pompieri militari cu 2 autospeciale de stingere din cadrul Punctului de Lucru Turţ şi Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, 14 pompieri voluntari din cadrul SVSU Porumbeşti şi SVSU Halmeu cu 2 autospeciale de stingere, primarul şi viceprimarul comunei Porumbeşti.

Incendiul nu s-a soldat cu victime, însă au ars: lemnăria pe o suprafaţă de aproximativ 120 mp şi aproximativ 60 mc de lemne de foc.

Incendiu violent izbucnit azi noapte la o lemnărie din localitatea Porumbeşti.La faţa locului au intervenit 8 pompieri militari cu 2 autospeciale de stingere din cadrul Punctului de Lucru Turţ şi Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, 14 pompieri voluntari din cadrul SVSU Porumbeşti şi SVSU Halmeu cu 2 autospeciale de stingere, primarul şi viceprimarul comunei Porumbeşti.Incendiul nu s-a soldat cu victime, însă au ars: lemnăria pe o suprafaţă de aproximativ 120 mp şi aproximativ 60 mc de lemne de foc.#isusatumare #SVSU #incendiu

Publicată de ISU SATU MARE pe Sâmbătă, 23 noiembrie 2019

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345