Primarul Kereskényi Gábor vine azi la ITV, la Audienţe în direct în limba maghiară | Informaţia Zilei

Primarul Kereskényi Gábor vine azi la ITV, la Audienţe în direct în limba maghiară

Scris de I. Z., 16 aprilie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Bugetul municipiului Satu Mare este mai mic decât anul trecut, iar cheltuielile au mai crescut. Ce va face Consiliul Municipal pentru a depăşi neajunsurile şi cum va fi posibilă sustenabilitatea instituţiilor cu un astfel de deficit? Investiţiile vor fi sistate şi rămânem din nou doar cu promisiuni?

Toate aceste întrebări şi încă multe altele le vom adresa şi primarului municipiului, Kereskényi Gábor, care va fi oaspetele Evei Laczkó la emisiunea “Audienţe în direct”, în limba maghiară, difuzată de Informaţia TV, astăzi, de la ora 18:30.

Aceasta fiind o emisiune interactivă, cine are şi alte probleme de dezbătut poate adresa întrebări edilului, premergător emisiunii la nr. de telefon 0261-767.303 sau în timpul emisiunii, în direct, la nr. de telefon 0261-767.302.

Abonează-te acum Online!
 1. Babacu a spus: 18 aprilie 2019, ora 17:00

  Nu poti vorbi pentru 33% satmareni cind problemele privesc 100 % satmareni.

 2. Dac Bulibas a spus: 17 aprilie 2019, ora 09:50

  @Babacule !, ti-a dat cineva cu limba maghiara in cap de te doare asa de rau cand auzi pe cineva vorbind aceasta limba ?. Si ce te doare pe tine daca primarul sa zicem in mod exceptional doreste sa se adreseze celor 35% de etnici maghiari locuitori ai orasului dintre care face si el parte ?, Acestia nu sunt oameni ?…..Daca locuiesti alaturi de maghiari respectiv ai si prieteni maghiari asa cum ai spus chiar tu atunci ar trebui sa cunosti cat- decat lb. maghiara cu conditia sa ai doi neuroni sanatosi in cap. Satmarenii in general cunosc si vorbesc lb. maghiara , „…restul …” esti doar tu care intr-adevar nu conteaza !.

 3. Babacu a spus: 16 aprilie 2019, ora 14:26

  Acest individ NU mai are ca cauta pe functia de primar. Solicit Informatia TV sa interzica emisiunile in limba maghiara atunci cind are invitati care au functii publice. Emisiunile in limba maghiara trebuie sa se limiteze numai la aspecte culturale si aspecte educative.
  Acum dl. primar va vorbi numai pentru cei 33 % satmareni, restul nu conteaza.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

 • Goldis Admitere

 • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517