18.01.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Fernea, Romeo Nicoară, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Iohannis refuză a treia oară propunerea lui Dăncilă. (reluare) 01.30 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 03.00 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 04.50 Cultură – 10x10 Născut în România 05.50 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Liviu Ciupe. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Erdei D. Istvan. Titlul emisiuni: Cum va fi bugetul din care se va gospodări România în 2019? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Vasile Fănăţean. Titlul emisiunii: Aspecte sesizate în cursul controalelor gărzii de mediu. 10.00 La Psiholog cu Mihaela Ghiţă, invitat: Delia Danea.Titlul emisiuni: Stabilirea priorităţilor.Ce e important pentru tine? 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas. Titlul emisiunii: Ministranţii diecezei au învheiat un an bogat. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Fernea, Romeo Nicoară, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Iohannis refuză a treia oară propunerea lui Dăncilă. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Romeo Nicoară – raport la 753 de zile. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan. Titlul emisiunii: Despre planurile sătmărenilor la şah in 2019. 16.40 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură

Primarul Kereskenyi a mijlocit o întâlnire între cetăţeni din Bercu şi prefect

Scris de I. Z., 04 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Primaria SM-intalnire Bercu

Primaria SM-intalnire Bercu

Reprezentanţi ai locuitorilor din zonele Bercu Roşu şi Bercu Mare s-au prezentat joi, 4 ianuarie, în audienţă la primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, pentru a afla motivul pentru care, Instituţia Prefectului a decis contestarea HOTĂRÂRII nr. 243/26.10.2017  privind atribuirea de denumiri unor străzi şi drumuri din această zonă.

În cadrul întâlnirii cu cetăţenii, edilul municipiului şi-a declarat din nou disponibilitatea a face ORDINE în zona de agrement Bercu Roşu şi Bercu Mare, dar a explicat că, Primăria şi Consiliul Local Satu Mare se lovesc de atitudinea ostilă pe care Instituţia Prefectului Satu Mare o promovează în tratarea acestui subiect important pentru cetăţenii din zonă, care aşteaptă de ani de zile o rezolvare.

Primarul Kereskényi Gábor a mijlocit o întâlnire a reprezentaţilor locuitorilor din Bercu  cu prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, care, după ce iniţial a refuzat dialogul, la insistenţele primarului Kereskényi Gábor, a acceptat să-i primească  pe cetăţeni.

În cadrul discuţiilor, prefectul judeţului Satu Mare nu a oferit o soluţie practică de rezolvare a acestei probleme, insistând în continuare pe varianta atacării Hotărârii Consiliului Local Satu Mare.

Pe de altă parte, primarul municipiului Satu Mare a subliniat în cadrul discuţiilor că prin această hotărâre s-a reuşit rezolvarea unei probleme stringente a locuitorilor din această zonă, care solicitau de ani de zile măsuri concrete în vederea obţinerii adreselor necesare pentru înscrierea acestora în actele de identitate.   

Primăria Municipiului Satu Mare precizează că adoptarea hotărârii resepective a Consiliului Local s-a făcut după ce s-a obţinut în 21.09.2017 AVIZUL din partea comisiei de atribuire de denumiri a judeţului Satu Mare, comsie care funcţionează pe lângă Instituţia Prefectului Satu Mare.

De asemenea, proiectul de hotărâre, cît şi numele străzilor a fost adus la cunoştinţa publică prin intermediul publicaţiilor media, atât prin intermediul celor online, cât şi prin presa scrisă şi a fost postat pe site-ul oficial al Primăriei Municipiului Satu Mare.

Totodată, hotărârea Consiliului Local Satu Mare a fost adoptată în UNANIMITATE de consilierii municipali sătmăreni, şedinţa ordinară fiind difuzată de Informaţia TV de mai multe ori.

                             Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.