17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

Primarul Kereskenyi a mijlocit o întâlnire între cetăţeni din Bercu şi prefect

Scris de I. Z., 04 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Primaria SM-intalnire Bercu

Primaria SM-intalnire Bercu

Reprezentanţi ai locuitorilor din zonele Bercu Roşu şi Bercu Mare s-au prezentat joi, 4 ianuarie, în audienţă la primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, pentru a afla motivul pentru care, Instituţia Prefectului a decis contestarea HOTĂRÂRII nr. 243/26.10.2017  privind atribuirea de denumiri unor străzi şi drumuri din această zonă.

În cadrul întâlnirii cu cetăţenii, edilul municipiului şi-a declarat din nou disponibilitatea a face ORDINE în zona de agrement Bercu Roşu şi Bercu Mare, dar a explicat că, Primăria şi Consiliul Local Satu Mare se lovesc de atitudinea ostilă pe care Instituţia Prefectului Satu Mare o promovează în tratarea acestui subiect important pentru cetăţenii din zonă, care aşteaptă de ani de zile o rezolvare.

Primarul Kereskényi Gábor a mijlocit o întâlnire a reprezentaţilor locuitorilor din Bercu  cu prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip, care, după ce iniţial a refuzat dialogul, la insistenţele primarului Kereskényi Gábor, a acceptat să-i primească  pe cetăţeni.

În cadrul discuţiilor, prefectul judeţului Satu Mare nu a oferit o soluţie practică de rezolvare a acestei probleme, insistând în continuare pe varianta atacării Hotărârii Consiliului Local Satu Mare.

Pe de altă parte, primarul municipiului Satu Mare a subliniat în cadrul discuţiilor că prin această hotărâre s-a reuşit rezolvarea unei probleme stringente a locuitorilor din această zonă, care solicitau de ani de zile măsuri concrete în vederea obţinerii adreselor necesare pentru înscrierea acestora în actele de identitate.   

Primăria Municipiului Satu Mare precizează că adoptarea hotărârii resepective a Consiliului Local s-a făcut după ce s-a obţinut în 21.09.2017 AVIZUL din partea comisiei de atribuire de denumiri a judeţului Satu Mare, comsie care funcţionează pe lângă Instituţia Prefectului Satu Mare.

De asemenea, proiectul de hotărâre, cît şi numele străzilor a fost adus la cunoştinţa publică prin intermediul publicaţiilor media, atât prin intermediul celor online, cât şi prin presa scrisă şi a fost postat pe site-ul oficial al Primăriei Municipiului Satu Mare.

Totodată, hotărârea Consiliului Local Satu Mare a fost adoptată în UNANIMITATE de consilierii municipali sătmăreni, şedinţa ordinară fiind difuzată de Informaţia TV de mai multe ori.

                             Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.