Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare)01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 03.50 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.45 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Popan. Titlul emisiunii: Carnea de struţ. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.15 La psiholog, Ioana Vladimirescu,invitat: Adriana Laszlo.Titlul emisiuni: Obiceiurile fericirii. 10.50 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.40 Teleshopping 12.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii:Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit. 15.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.45 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.35 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Universal Band. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat- Sebi Borlaştean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

Primarul Kereskenyi a bătut la uşile de la patru ministere

Scris de Sergiu Podina, 22 februarie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Executivul Primăriei municipiului Satu Mare a susţinut în 22 februarie o  nouă conferinţă de presă. Principalele teme de discuţie au avut în prim plan eforturile depuse de executiv în vederea accesării de fonduri guvernamentale prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), dar şi alte obiective pe care conducerea municipiului reşedinţă de judeţ şi le-a propus pentru anul 2017.

  În deschiderea întâlnirii primarul Kereskenyi Gabor a anunţat cu ce veşti s-a întors de la Bucureşti unde s-a aflat în prima parte a săptămânii. Acesta a spus că s-a întâlnit acolo cu mai mulţi secretari de stat, miniştrii sau reprezentanţi ai unor companii de stat în vederea identificării unor surse de finanţare pentru punerea în aplicare a proiectelor care urmează să fie demarate în acest an. Edilul spune că o prioritate în acest moment o reprezintă accesarea de fonduri în vederea demarării construcţiei pentru cel de-al treilea pod peste Someş. Valoarea investiţiei este una foarte mare, de peste 93 milioane lei, sumă ce nu poate fi suportată de bugetul local.

 

Mai multe în ediţia tipărită din „Informaţia Zilei” – 23 februarie 2017, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
  1. romanul a spus: 24 februarie 2017, ora 17:43

    Si ce rezultat ati obtinut??…d le Primar!!!!??Cate va ti propus ar fi ff bine sa le indepliniti!!!!Succes!!!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.