17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

Primarul Kereskenyi a anunţat în sfârşit reabilitarea Centrului Vechi şi Nou

Scris de Sergiu Podina, 12 iunie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Primarul Kereskenyi Gabor

Primarul Kereskenyi Gabor

Şapte milioane de euro vor fi accesaţi din fonduri europene pentru acest demers

Primăria Municipiului Satu Mare a prezentat proiectele pentru reabilitarea şi modernizarea zonei centrale. Şapte milioane de euro vor fi accesaţi din fonduri europene, astfel că se va crea infrastructură velo şi pietonală, vor fi reamenajate spaţiile verzi, se vor moderniza fântânile arteziene, trotuarele şi aleile.

Circulaţia autoturismelor în Centrul Vechi urmează să fie restricţionată, totul cu scopul reducerii emisiilor de carbon. Lucrările vor fi demarate cel mai probabil în 2019.
Primarul Kereskényi Gábor, alături de administratorul public al oraşului, Maskulik Csaba, şi de arhitecţii şi inginerii proiectanţi, au prezentat luni, 11 iunie, proiectele la care s-a muncit în ultima perioadă pentru reamenajarea Centrului Nou şi a Centrului Vechi.

“Cele două proiecte fac parte dintr-un proiect integrat care îşi propune să transforme zona centrală într-o atracţie care să reunească zone pietonale de recreere, de agrement, reprezentate de Parcul Central, cu zonele în care se află clădirile istorice monument.

Se are în vedere însufleţirea acestei zone a oraşului de la un capăt la celălalt, ţinându-se cont de nevoile comunităţii şi de necesitatea implementării unor măsuri de regândire a traficului şi reducere a emisiilor de CO2”, declară Kereskényi Gábor.

 

Continuarea o puteţi citi în ediţia tipărită din data de 12 iunie.

Abonează-te acum Online!
 1. Dac Bulibas a spus: 14 iunie 2018, ora 10:08

  Primarul asta este un bufon bisnitar increzut si incapabil de ceva !. Tot ne abureste cu proiectele lui pt. care plateste o groaza de bani publici ca sa ne fluture in fata si tot nu rezolva nimica. Nici cu noul pod peste Somes trambitat de el cu mare tam-tam nu a demarat nimica !. Decat cu un asemenea primar ales pe criteriu etnic si de proasta calitate care era previzibil , la alegeri maghiarii mai bine ramaneau acasa si nu votau. Acest primar la fel ca si predecesorul lui este o rusine al Orasului !. Este bun pt. titlul ” Cetateanul Rusine al Orasului „….Nici „profesorul ” lui in persoana boschetarului Maskulik nu este mai bun. Asta se pricepe doar la boscheti si este suparat rau pe iarba parloagelor care ii gadila nasul si face sa stranute.

 2. zoli a spus: 14 iunie 2018, ora 08:32

  Domn premar no vurbest rumaneste ca tare-i doare falca si lembuta tat se impiedeca de barbuta aia faina a lui ,dar sa stiti ca el vre,vre tare mult chiar a zis ca va lua si lectie de la mas-cu-lik de aia nu scapa din mina pe dinsul S-apoi a marit saracu taxele si empozitele asa die mult ,dar el n-a vrut, nu, nu ,ca sa feie si satmarul fruntas in seva ca noi conduserea suntem tare ocupati cu alte treburi undim-eresti La salariu sunt numai pi locul tri (bronz)pi tara ,dar va promit ca voi hiberna mai mult si la anu vom face taxele si empozitul mult,mult, ma mare si-m pun una salar mai barosan cu care sa fiti mindri si voi Cu zelele pertium ……?si noi satmareni trebe serbatorit civa nu ??Acuma esti rau….

 3. Babacu a spus: 12 iunie 2018, ora 20:13

  – Auzita-i, soro?
  – Nu, ce sa aud, io amu vin de la sedinta cu pensionarii.
  – Zice ca dom’ primar o dat anuntu!
  – Ce anunt? Ne-o marit pensia?
  – Nu, soro, dom’ primar nu ne mareste noua pensia, numa lui salaru!
  – Apoi lasa ca munceste mult saracu! Da ce-0 zis?
  – O zis ca modernizeaza orasu!
  – Serios? D-apoi fain om dom’ primar! Si dastept! Da ia spune, ii drept ca s-o marit impozitele? Ca trebe sa merg sa platesc.
  – Ii drept, soro, s-o marit. Da trebe sa-i multumim tot la dom’ primar, ca altii le-o marit cu mai mult, iar dom’ primar al nostru cu mai putin! S-apoi de unde sa aiba dom’ primar bani de salar? Ca aia de de la Bucuresti i-o marit salaru, dom’ primar n-o prea vrut, da nici n-o vrut sa se puna rau cu aia de la Bucuresti. Abia o reusit sa-l convinga sa ia salar mai mare!
  – Fain om dom’ primar! Si dastept!

 4. Babacu a spus: 12 iunie 2018, ora 11:22

  Du-te tu ! Nu ma nebuni! Ca doar n-o anuntat! Hai ca dam o bere de zilele Partium! (asta numai daca acolo va vorbi si romaneste).

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.