Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Eva Laczko, Mihai Toth, Csaba Laposi, titlul emisiunii: Concert memorial Elvis Presley la Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Aurelia Fedorca, Romeo Nicoară, Mircea Dobra, titlul emisiunii: Ce se alege din programul de guvernare PSD? (reluare) 02.33 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Iepurii mai profitabili decât vacile? 03.35 Street music festival 04.25 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Concursul Viaţă pentru mediu la final 04.56 Performanţe fără recompense 05.25 Fior di Szatmar 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Eva Laczko, Mihai Toth, Csaba Laposi, titlul emisiunii: Concert memorial Elvis Presley la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 09.43 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 10.26 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ, titlul emisiunii: Cum învingem deznădejdea? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Aurelia Fedorca, Romeo Nicoară, Mircea Dobra, titlul emisiunii: Ce se alege din programul de guvernare PSD? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 14.09 Teleshopping 14.25 Sport, meci de fotbal FC Olimpia- ASU Poli Timişoara 16.05 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Promovarea transporturilor alternative nepoluante 16.37 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Marinello Norbeto 17.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 18.40 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Părăsirea timpurie a şcolii, cauze şi soluţii 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Florile între pasiune şi afacere 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Ştiri

Primarul Iosif Roca din Botiz a încetat din viaţă

Scris de I. Z., 23 decembrie 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Primarul Iosif Roca din Botiz

Primarul Iosif Roca din Botiz

Miercuri, 23 decembrie, în jurul orei 12, Iosif Roca, primarul comunei Botiz, a trecut în eternitate. El s-a născut pe 1 octombrie, în urmă cu 64 de ani şi era primarul comunei în cel de al treilea mandat. Invitat la emisiunea „În Slujba Comunităţii” de la Informaţia TV difuzată în 27 septembrie 2015, ne spunea că are de gând să mai candideze pentru un mandat de primar pentru a duce la bun sfârşit o serie de proiecte începute, dar şi altele care erau în pregătire, că are alături o echipă deosebită.

După cum ne-a spus viceprimarul Ioan Mureşan, în cursul dimineţii de azi, 23 decembrie, au discutat despre activităţile care se desfăşoară inclusiv joi şi între cele două sărbători, după care s-au despărţit. În jurul orei 12, Iosif Roca a făcut un infarct, s-au încercat o serie de manevre de resuscitare şi masaj cardiac până la venirea echipajului SMURD, dar fără eficienţă. Echipajul de intervenţie a continuat manevrele de resuscitare, dar s-a văzut învins. A declarat decesul primarului din Botiz.

Se cuvine subliniat faptul că în urmă cu aproximativ 11 ani, Iosif Roca a aflat că este în rândul persoanelor cardiace, atunci când a făcut un preinfarct.

Şi pe această cale transmitem familiei şi angajaţilor primăriei Botiz sincera noastră compasiune, iar celui plecat prematur dintre noi, să-i de Dumnezeu odihnă veşnică!

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
 1. Alina a spus: 06 ianuarie 2016, ora 01:21

  A fost un om deosebit care a facut multe lucruri bune.Dumnezeu sa-l odihneasca!

 2. anonim a spus: 01 ianuarie 2016, ora 22:04

  o intreaga comunitate este inca consternata de tragica despartire de cel care ,a reusit sa aduca viata ,in comuna Botiz.A pus in miscare fiecare coltisor al comunei si pe buna dreptate a revigorat viata culturala,sportiva,spirituala ,economica a comunei.Ii placea frumosul.Ii placea munca,seriozitatea,lucrurile facute cu responsabilitate si bun simt.Ii placea echipa cu care a conlucrat ,colegii care au fost alaturi de el la bine si la greu.Il regretam si ii simtim lipsa!Dar ne consolam cu prezenta lui in fiecare lucru pe care ni l-a lasat.Oriunde ne -am uita in comună,il vom vedea pe el.Si astfel va fi mereu o prezenta in mintea si sufletul nostru…Dumnezeul sa-l odihneasca!

 3. romanul a spus: 25 decembrie 2015, ora 09:22

  A fost un om ,onest ,corect si mereu cu zambetul pe buze !!!Pacat ca asa om de valoare pleaca dintre noi!!!Dumnezeu sa l odihneasca!!!

 4. Sobius Mariana Monica a spus: 24 decembrie 2015, ora 10:56

  A fost un om deosebit, un adevărat coleg, un model pentru noi, primarii.
  Sincere condoleanţe familiei indoliate!

 5. nu conteaza a spus: 23 decembrie 2015, ora 15:09

  Iosif Roca a fost,este si va ramane mereu o legenda a Botizului.Acest om a facut ce n-a facut nimeni. A fost omul potrivit la locul potrivit. Botizenii au fost norocosi ca au avut un primar ca acesta. Un om mereu prezentabil, un om cu care am purtat multe discutii din care dansul a dat dovada de o extraordinara cultura in toate domeniile, un om cu frica de Dumnezeu, un om puternic, un om la locul lui, un OM. Regret amarnic! Dumnezeu sa te odihneasca, draga domnule primar! Botizul iti este recunoscator si se apleaca in fata ta!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.