14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Primăria Satu Mare explică de ce nu s-au montat steguleţe pe poduri

Scris de I. Z., 04 decembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În numărul de marţi al cotidianului nostru, pe pagina 6, a apărut materialul cu titlul „De Ziua Naţională, pe podurile din Satu Mare nu au fost montate steguleţe tricolore”. În articol erau cuprinse câteva sesizări din partea cititorilor noştri. Menţionăm că luni am trimis Primăriei Satu Mare o întrebare referitoare la acest aspect, iar răspunsul l-am primit ieri. Acesta îl redăm mai jos.

„Manifestările din municipiul Satu Mare dedicate Zilei Naţionale a României au fost organizate de Instituţia Prefectului Satu Mare, Primăria Municipiului Satu Mare şi Consiliul Judeţean Satu Mare. Manifestările au avut o înaltă ţinută, fapt remarcat de miile de sătmăreni care au participat la manifestări. În privinţa steagurilor, menţionăm că în municipiul Satu Mare există arborate steaguri tricolore pe mai multe artere de circulaţie: B-dul Transilvania, Bld. Vasile Lucaciu, Calea Traian, Bld. I.C. Brătianu, Piaţa Libertăţii, str. 1 Decembrie, str. A.I.Cuza.

Anul acesta, Primăria a înlocuit 100 de steaguri tricolare deteriorate sau furate şi 50 de drapele U.E. Acest proces de înlocuire are loc permanent, în funcţie de necesităţi, însă de pe Podul Golescu cea mai mare parte din ele se fură, motiv pentru nu au mai fost montate pe acest pod de Ziua Naţională. Pe podul Decebal nu există posibilitatea tehnică de arborare a steagurilor. În schimb, o mare parte din drapelele noi achiziţionate au fost folosite la parada festivă.”

Abonează-te acum Online!
 1. Babacu a spus: 05 decembrie 2019, ora 12:41

  „Acum inteleg de ce au fost adusi tineri politisti si jandarmi pt. a fi angajati in Satu Mare”.
  Intelegi si nu prea: daca pe Facebook (sau in alta parte, nu stiu exact unde) a aparut fata aia crizata care racnea „Ne vom bate si vom muri pentru Ardeal”, trebuie sa aiba cu cine sa se bata, nu?

 2. Dac Bulibas a spus: 05 decembrie 2019, ora 10:49

  Evident ca le-a suflat vantul din suport ca in Romania romanul hot neprins este om cinstit !, doar maghiarul poate fi condamnat in baza unor suspiciuni rezonabile fara dovezi concludente asa cum a si fost cazul ridicol al celor doi tineri din Tinutul Secuiesc facuti teroristi in scop de intimidare . Acum inteleg de ce au fost adusi tineri politisti si jandarmi pt. a fi angajati in Satu Mare probabil nu sunt destui spre a fi pusi langa fiecare streag romanesc ca altfel nu sunt capabili sa prinda hotii de steaguri atat de prosti sunt !.

 3. Ungur Bulibas a spus: 05 decembrie 2019, ora 00:36

  Să lase vrăjeala. Primăria se pare ca-i face pe satmareni si hoti .Multe din ele erau efectiv scoase din suporti cand batea un vant puternic (cazul podului Golescu) , dar au fost „furate” dupa mintea lor . Dragi satmareni, nu mai furati steagurile ca primaria nu poate face faţa furturilor ! Asa ca s-au rezumat la cateva strazi , e destul, oricum sunt bani aruncati pe geam afara, daca omul nu-l fura trebuia inlocuit dupa 2 -3 ani ca se degrada. Au ei pe ce sa toace banii… Ce steaguri vreti?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.