Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Mirel Dan, Titlul emisiunii: Taxa de mediu poate fi recuperată (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Dumitru Pop, Iuliu Ilyes, Horea Anderco. Titlul emisiunii: Un nou episod PSD contra PSD (reluare) 02.30 In slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoarăraport la 7.670 de zile 03.32 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 05.08 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Szekely Tibor. Titlul emisiunii: Florile între pasiune şi afacere 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Lidia Tămaş. Titlul emisiunii: Mituri despre vaccinare 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: De ce suntem pe ultimul loc din Europa la reciclare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitaţi Tallian Katalin, Ioan Man. Titlul emisiunii: Ambrosia Artemisiifolia, factor de risc pentru mediu şi sănătate 10.22 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Pop. Titlul emisiunii: Tăieri de corecţie şi fructificare în livezi 11.17 Teleshopping 11.32 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Dumitru Pop, Iuliu Ilyes, Horea Anderco. Titlul emisiunii: Un nou episod PSD contra PSD (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Marian Vanca, Remus Pirici, Ionuţ Tripon. Titlul emisiunii: De ce şi-ar alege un tânăr profesia de informatician 14.23 Teleshopping 14.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.52 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Budău. Titlul emisiunii: Experienţe, meditaţii, rugăciuni ascultate 16.28 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoarăraport la 7.670 de zile 17.34 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Florin Turcu, Horia Macarie. Titlul emisiunii: Planurile Asociaţiei Judeţene de Atletism Satu Mare 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Teodora Pope. Titlul emisiunii: Salina de suprafaţă, la fel de eficientă ca una de adâncime (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Veres Robert. Titlul emisiunii: Cum e să fii diferit? 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan. Titlul emisiunii: Sfaturi la început de an 23.30 Ştiri

Primăria Satu Mare a respins recepţia lucrărilor de modernizare a străzii Diana

Scris de I. Z., 26 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Primăria Municipiului Satu Mare a decis marţi, 26 septembrie, după o atentă evaluare pe teren, să respingă recepţia la terminarea lucrărilor de modernizare a străzii Diana.

Comisia de recepţie al cărui preşedinte este administratorul public, Maskulik Csaba, a motivat respingerea recepţiei din cauza faptului că, firma care a executat lucrările nu a respectat în totalitate cerinţele prevăzute în proiect, constandu-se astfel mai multe neconformităţi. Din comisia de recepţie a mai făcut parte şi reprezentantul Inspectoratului de Stat în Construcţii.

Comisia a avut obiecţii legate şi de calitatea lucrărilor executate pentru amenajarea a părţii carosabile, trotuarelor şi a rigolelor de scurgere, deficienţe vizibile mai ales după căderea precipitaţiilor din ultima perioadă când comisia e efectuat o altă verificare în teren.

Conducerea Primăriei Municipiului Satu Mare transmite încă o dată firmelor care realizează lucrări de modernizare sau reabilitare a unor străzi că, comisia de recepţie din cadrul Primăriei va admite recepţia lucrărilor doar în momentul în care acestea vor respecta toate cerinţele prevăzute în proiect, fără a mai face compromisuri privind calitatea lucrărilor executate, indiferent de valoarea proiectului.

„Cu riscul de a deveni un clişeu, voi repeta acest mesaj pentru a fi înţeles de toate firmele care lucrează în municipiul Satu Mare: NU recepţionăm lucrări de prostă calitate. Marţi am respins recepţia la terminarea lucrărilor de pe strada Diana, executate de firma Drum Inserv din Zalău şi îmi doresc ca aceste firme să înţeleagă o dată şi pentru totdeauna că, NU plătim şi nici nu vom plăti astfel de lucrări din bani publici” , a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

Abonează-te acum Online!
  1. Cristian a spus: 27 septembrie 2017, ora 09:09

    Felicitări pt. poziţia fermă….dacă este aşa cum scrie !!!!!!!!!!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.