Primăria din Viile Satu Mare nu eliberează adeverinţele solicitate de fermieri | Informaţia Zilei

Primăria din Viile Satu Mare nu eliberează adeverinţele solicitate de fermieri

Scris de Ioan Aniţaş, 12 iunie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

Szabolcs Szucs

Szabolcs Szucs, primar Viile Satu Mare

 Mai sunt două zile până la expirarea termenului de depunere la Agenţia de Pălăţi şi Intervenţie în Agricultură – APIA, fără penalizări a dosarelor pentru subvenţiile aferente anului 2020.

„Este revoltător ce se petrece la Primăria Viile Satu Mare. Numeroşi fermieri nu putem intra în posesia adeverinţei necesare la completarea dosarului pentru subvenţii. Noi solicităm adeverinţa pentru o serie de suprafeţe care fac obiectul unor contracte de arendă încheiate cu mai mulţi ani în urmă (…)”. Declaraţia aparţine unei reclamante.

Detalii aflaţi  în numărul de vineri, 12 iunie, al cotidianului Informaţia Zilei

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 13 iunie 2020, ora 10:28

    Aceasta primarie care ar trebui sa fie in slujba cetateanului este o frana in calea dezvoltarii !!!. .Cum este primarul la fel sunt si cadrele din primarie !. Si pestele de la cap se pute !!!. Asta este rezultatul alegerii proaste a cetatenilor comunei !!!. Astept sa ne prezentati si in cazul acestei comune balanta de venituri-cheltuieli sa vedem cu ce se lauda primarul.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517