00.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Gabriel Zetea, Lorand Turos, Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Ultimele zile ale campaniei electorale. (reluare) 02.00 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 03.00 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu– raport la 7575 de zile. 04.00 Ne Cheamă Natura 05.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitaţi: Camelia Iacob, Irina Tămăşan. 06.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Ştiri 07.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Gabriel Zetea, Lorand Turos, Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Ultimele zile ale campaniei electorale. (reluare) 09.00 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Obiectivele candidaţilor PSD în parlamentul european.(reluare) 10.00 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii: Realitatea şi provocările familiilor. 11.15 Teleshopping 11.30 Ştiri 12.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Gabriel Zetea, Lorand Turos, Ovidiu Silaghi. Titlul emisiunii: Ultimele zile ale campaniei electorale. (reluare) 14.00 Cultură 14.15 Teleshopping 14.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu, invitat: Radu Roca. Titlul emisiuni: Obiectivele candidaţilor PSD în parlamentul european.(reluare) 15.30 Zone Folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Szilagyi Ştefan. Titlul emisiunii: Fotbalul judeţean îşi decide în curând campioana sezonului 2018-2019. 17.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Pădurea şi fauna pe care o adăposteşte. 18.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu (reluare) 23.30 Reportaj la Sâmbra Oilor 24.05.2019

PrimaGym lansează două campanii pentru remodelarea corporală

Scris de Ioana Vladimirescu, 04 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Au trecut şi sărbătorile pascale, e vremea pentru o schimbare! O spun într-un glas zeci de sătmăreni care au ales încă de joi, 2 mai 2019, să treacă pragul Centrului de aerobic, cycling şi fitnessPrimaGym Satu Mare. Până acum nimic nou în asta, se întâmplă mereu ca după sărbători, înainte de o nuntă, un botez, înainte de fel şi fel de evenimente, doamnele, domnişoarele şi domnii să încerce cu ajutorul sportului să îşi ajusteze silueta.

Noutatea este că PrimaGym Satu Mare vine cu concepte noi în materie de a ajunge la silueta dorită şi, mai mult decât atât, vine cu provocări pentru adoptarea unui stil de viaţă sănătos. Înainte de a vă relata ce campanii prind contur în zilele ce urmează la PrimaGym Satu Mare, vă informăm că paleta de cursuri este cât se poate de bogată şi pentru toate vârstele.

Astfel, la PrimaGym puteţi opta pentru cursuri de bodyArt, bodyArt Kids, Cross Training, Pilates, Step Condi, Zumba, deepWork, bodyArt Best Age, Spinracing, SchwimnCycling şi Krav Maga.

Există şi o serie de abonamente noi la centrul situat în Piaţa Eroii Revoluţiei, nr. 5, Fitness Standard Happy Hour de la 7 la 14 la doar 90 de lei, Fitness Premium Happy Hour de la 7 la 14 la 129 lei, All Inclusive pentru elevi Happy Hour de la 7 la 17 la doar 70 de lei şi abonamentul All Inclusive elevi Full Time de la 7 la 22 la numai 90 de lei.

Revenind la campaniile ce urmează să fie lansate de PrimaGym Satu Mare, începem cu Campania Fit for Office. “Ai un job sedentar? Te simţi fără vlagă, stresat şi nu mai dai randament? Soluţia este Fit for Office, o campanie PrimaGym special concepută pentru tine, cel care stai toată ziua la birou, ca să te aducem din nou în formă!”. Dacă vă regăsiţi în cele de mai sus, sunteţi aşteptaţi în număr cât mai mare la PrimaGym Satu Mare sâmbătă, 4 mai 2019, începând cu ora 10. Mai multe informaţii pe pagina de Facebook a centrului sau la telefon 0361.884.947.

A doua campanie, ajunsă la ediţia cu numărul trei, este de fapt o provocare, “Provocarea transformării”. Echipa PrimaGym Satu Mare ne provoacă la o nouă ediţie de transformare. În doar 12 zile, începând de luni, 6 mai 2019, cei înscrişi în “Provocarea transformării” sunt sprijiniţi ca prin mişcare, o alimentaţie sănătoasă şi o atitudine pozitivă să înceapă parcurgerea drumului spre un corp remodelat şi mai sănătos. Mai multe detalii despre serviciile oferite de PrimaGym Satu Mare puteţi obţine pe site-ul primagym.ro sau pe pagina de Facebook a centrului.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.