21.02.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 01.40 Cultură – Concert dedicat Centenarului Mari Unirii. 03.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 04.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Dragoş. Titlul emisiunii: Pesta Porcină Africană şi soarta vânatului în judeţul Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sanatate frumusete stil 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela. Titlul emisiunii: Viaţa Greco-catolică. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 16.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 17.20 Cultură – Hoinar prin Satu Mare 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiunii: Semnele îmbătrânirii pielii. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dana Criste, Gheorghe Cormoş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextul globalizării.

Prima reacţie a şoferului anti-PSD după clasarea dosarului

Răzvan Ştefănescu, şoferul maşinii anti-PSD

Răzvan Ştefănescu, şoferul maşinii anti-PSD

Răzvan Ştefănescu, şoferul maşinii anti-PSD, a declarat, după ce a aflat că Poliţia va cere Parchetului clasarea dosarului său, că i se pare un lucru corect, deoarece consideră că nu a încălcat legea. Şoferul a mai precizat că nu regretă că a folosit numerele cu pricina, întrucât nu i se par obscene.

“Nu am crezut că o să am probleme, de aceea am mers şi cu numere. Dacă încălcam regulile de circulaţie, probabil. Mi s-a părut incorect, puteau să mă anunţe de la bun început că nu am voie cu numerele. (…) Mi-au stricat concediul”, a declarat Răzvan Ştefănescu, în faţa Brigăzii Rutiere din Capitală.

Acesta a mai spus că întreaga situaţie i-a adus atât încurajări, cât şi mesaje negative din partea internauţilor. “Au fost foarte multe (mesaje, n.r.) de incurajare, au fost şi înjurii, dar ce să fac, le-am primit pe toate. (…)

Atâta timp cât au făcut un abuz, mi se pare normal să vadă cine l-a făcut, de ce l-a făcut. Nu regret că am pus numerele, pentru că nu mi s-au părut obscene”, a declarat Răzvan Ştefănescu.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 05 august 2018, ora 10:42

    Mare tam-tam pt. nimica . Politisti prosti si neinstruiti, cei abuzivi !. ( Daca era vreo problema cu aceste placute trebuiau oprite la granita si nu se mai ajungea la tigania asta ieftina ca sa rada lumea de politistii romani.). Ce rost a avut ?. Cine a avut de castigat de pe urma acestui scandal ?. Cei care au eliberat aceste placute au gresit atunci cand l-au retras !.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.