13.11.2019 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burelea, Ioan Pop, Beniemin Urs,Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: De ce refuză Klaus Iohannis dezbaterea cu Viorica Dăncilă? (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat:Nagy Szabolcs. Titlul emisiunii: Am câştigat sau am pierdut, respectiv, în fond de ce am votat? (reluare) 04.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia 04.45 Info Studio(limba maghiară) cu Eva Laczko, invitat: Boros Zoltan. Titlul emisiunii: Să face cunoştinţă cu Hunguest Erkel din Gyula. 05.30 Conversaţii Nocturne invitat: George Vulturescu. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burelea, Ioan Pop, Beniemin Urs,Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: De ce refuză Klaus Iohannis dezbaterea cu Viorica Dăncilă? (reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Spectacol aniversar Ana Holdiş Pop. 11.00 Religie cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Cum interpretăm o icoană? 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat:Nagy Szabolcs. Titlul emisiunii: Am câştigat sau am pierdut, respectiv, în fond de ce am votat? (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burelea, Ioan Pop, Beniemin Urs,Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: De ce refuză Klaus Iohannis dezbaterea cu Viorica Dăncilă? (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş.Titlul emisiunii: Vânatul un bun naţional. 17.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii: Vrei să ai dreptate sau vrei să fii fericită? 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Prima cafenea Starbucks din Maramureş se deschide la VIVO! Baia Mare

Scris de decebal, 19 decembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Carturesti si dm, alături de Starbucks, fac parte din portofoliul extins de magazine care s-a lansat de curând în Maramureş la VIVO! Baia Mare. Gym Body Sculpt urmează să se deschidă în data de 7 ianuarie 2019.

Centrul comercial VIVO! Baia Mare, principala destinaţie de shopping şi distracţie din Maramures, anunţă marea deschidere a primei cafenele Starbucks din zona în data de 18 decembrie. Centrul comercial s-a dezvoltat în cel mai bun produs de retail din piaţa maramureşană atât ca număr de magazine cât şi ca servicii oferite. Noi deschideri de magazine precum: Cărtureşti, dm şi Starbucks, dar şi Gym Body Sculpt, un nou concept al fitness-ului, dezvoltat de către antreprenori maramureşeni, care urmează să se deschidă în luna ianuarie, vin să completeze oferta de magazine a centrului comercial, devenit reper pentru shopping şi distracţie atât pentru maramureşeni cât şi pentru turişti.

În data de 18 decembrie, primul Starbucks din Maramureş deschis la VIVO! Baia Mare se întinde pe o suprafaţă de 134 metri pătraţi şi are un design modern, minimalist, care pune accent pe spaţiile confortabile, unde clienţii se pot relaxa sau se pot întâlni cu prietenii. Cu această nouă locaţie, numărul total al cafenelelor Starbucks în România ajunge la 46.

Din luna octombrie, Cărtureşti este mai aproape de cititorii din nord-vestul ţării, respectiv Maramureş şi Satu Mare, cu o librărie situată la etajul 1 al centrului comercial VIVO Baia Mare. Noul Cărtureşti are o suprafaţă de peste 145 mp şi reuneşte peste 7000 de titluri atent selecţionate de carte, muzică şi film, precum şi un mix de ceaiuri, accesorii, papetărie şi gadgeturi pentru cititori.

 

 

Din luna noiembrie,  dm drogerie markt, unul dintre cele mai mari lanţuri de drogherii din Europa Centrală specializată în frumuseţe, sănătate, îngrijire casă şi healthy food s-a deschis la etajul 1 din VIVO! Baia Mare pe o suprafaţă de peste 395 mp şi cu o oferta de peste 14.000 de produse.

In data de 7 ianuarie 2019, Gym Body Sculpt se va deschide la VIVO! Baia Mare pentru pasionaţii de sport. Noul concept aduce o sală de forţă dotată cu aparatură de ultimă generaţie, cele mai bune antrenamente cu profesori calificaţi si studio de X-Body. Intrarea la clase va fi liberă în saptamână deschiderii, respectiv 7-13 ianuarie 2019, pentru toţi cei care vor să testeze serviciile Gym Body Sculpt.

„Suntem incântaţi de deschiderile Starbucks, Cărtureşti, dm şi Gym Body Sculpt la VIVO! Baia Mare, sunt toate branduri mult aşteptate de către maramureşeni. VIVO! se adresează unui public cu un stil de viaţă modern şi mereu în mişcare, astfel considerăm că toate aceste noi magazine, completează perfect, prin conceptele inovatoare, opţiunile vizitatorilor noştri de shopping, relaxare şi petrecere a timpului liber.”, au declarat reprezentanţii VIVO! Baia Mare.

Abonează-te acum Online!
  1. dana a spus: 19 decembrie 2018, ora 16:09

    Pacat! O companie ca Starbucks care sustine deschis LGBT si din al carei profit, 8 % se indreapta tot spre gruparea amintita…sa se deschida in Maramures, un tinut cu adanci semnificatii crestine si istorice. Regret

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.