23.01.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Mariana Sălăgean, Lorand Turos, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Din Germania, Iohannis atacă Guvernul României.(reluare) 01.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Cozma Irina. 02.30 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiuni:Scandal pe seama confesiunilor religioase. 05.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Arthur Piricsi. Titlul emisiuni: Arthur Piricsi – raport la 2400 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko invitat: Balogh Sándor. Titlul emisiunii: Administrarea fondurilor de vânătoare în timpul iernii. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 09.45 La Psiholog cu Mihaela Ghiţă, invitat: Delia Danea.Titlul emisiuni: Stabilirea priorităţilor.Ce e important pentru tine? 10.30 Religie, cu Laczko Eva 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Mariana Sălăgean, Lorand Turos, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Din Germania, Iohannis atacă Guvernul României.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Arthur Piricsi. Titlul emisiuni: Arthur Piricsi – raport la 2400 de zile. 14.45 Teleshopping 15.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiuni: Scandal pe seama confesiunilor religioase. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ioînuţ Blăjan, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Noutăţi la început de an din boxul sătmărean. 16.45 Cultură 17.30 Zone Folclorice 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Cozma Irina.

Prima cafenea Starbucks din Maramureş se deschide la VIVO! Baia Mare

Scris de decebal, 19 decembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Carturesti si dm, alături de Starbucks, fac parte din portofoliul extins de magazine care s-a lansat de curând în Maramureş la VIVO! Baia Mare. Gym Body Sculpt urmează să se deschidă în data de 7 ianuarie 2019.

Centrul comercial VIVO! Baia Mare, principala destinaţie de shopping şi distracţie din Maramures, anunţă marea deschidere a primei cafenele Starbucks din zona în data de 18 decembrie. Centrul comercial s-a dezvoltat în cel mai bun produs de retail din piaţa maramureşană atât ca număr de magazine cât şi ca servicii oferite. Noi deschideri de magazine precum: Cărtureşti, dm şi Starbucks, dar şi Gym Body Sculpt, un nou concept al fitness-ului, dezvoltat de către antreprenori maramureşeni, care urmează să se deschidă în luna ianuarie, vin să completeze oferta de magazine a centrului comercial, devenit reper pentru shopping şi distracţie atât pentru maramureşeni cât şi pentru turişti.

În data de 18 decembrie, primul Starbucks din Maramureş deschis la VIVO! Baia Mare se întinde pe o suprafaţă de 134 metri pătraţi şi are un design modern, minimalist, care pune accent pe spaţiile confortabile, unde clienţii se pot relaxa sau se pot întâlni cu prietenii. Cu această nouă locaţie, numărul total al cafenelelor Starbucks în România ajunge la 46.

Din luna octombrie, Cărtureşti este mai aproape de cititorii din nord-vestul ţării, respectiv Maramureş şi Satu Mare, cu o librărie situată la etajul 1 al centrului comercial VIVO Baia Mare. Noul Cărtureşti are o suprafaţă de peste 145 mp şi reuneşte peste 7000 de titluri atent selecţionate de carte, muzică şi film, precum şi un mix de ceaiuri, accesorii, papetărie şi gadgeturi pentru cititori.

 

 

Din luna noiembrie,  dm drogerie markt, unul dintre cele mai mari lanţuri de drogherii din Europa Centrală specializată în frumuseţe, sănătate, îngrijire casă şi healthy food s-a deschis la etajul 1 din VIVO! Baia Mare pe o suprafaţă de peste 395 mp şi cu o oferta de peste 14.000 de produse.

In data de 7 ianuarie 2019, Gym Body Sculpt se va deschide la VIVO! Baia Mare pentru pasionaţii de sport. Noul concept aduce o sală de forţă dotată cu aparatură de ultimă generaţie, cele mai bune antrenamente cu profesori calificaţi si studio de X-Body. Intrarea la clase va fi liberă în saptamână deschiderii, respectiv 7-13 ianuarie 2019, pentru toţi cei care vor să testeze serviciile Gym Body Sculpt.

„Suntem incântaţi de deschiderile Starbucks, Cărtureşti, dm şi Gym Body Sculpt la VIVO! Baia Mare, sunt toate branduri mult aşteptate de către maramureşeni. VIVO! se adresează unui public cu un stil de viaţă modern şi mereu în mişcare, astfel considerăm că toate aceste noi magazine, completează perfect, prin conceptele inovatoare, opţiunile vizitatorilor noştri de shopping, relaxare şi petrecere a timpului liber.”, au declarat reprezentanţii VIVO! Baia Mare.

Abonează-te acum Online!
  1. dana a spus: 19 decembrie 2018, ora 16:09

    Pacat! O companie ca Starbucks care sustine deschis LGBT si din al carei profit, 8 % se indreapta tot spre gruparea amintita…sa se deschida in Maramures, un tinut cu adanci semnificatii crestine si istorice. Regret

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.