Preşedintele şi premierul au participat la manifestările de la Carei | Informaţia Zilei

Cine trebuia să vină de Ziua Armatei la Carei?

Scris de Mihai Ghenceanu, 25 octombrie 2014 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

In timpul intonarii Imnului de Stat al Romaniei

In timpul intonarii Imnului de Stat al Romaniei

Sâmbătă, la Carei, în faţa Ansamblului Monumental „Glorie Ostaşului Român”, ceremonia militară şi religioasă de depuneri de coroane şi jerbe de flori a început de la ora 11. La manifestări au participat Traian Băsescu şi Victor Ponta. Preşedintele Băsescu a sosit cu câteva minute după ora 11 şi a plecat la ora 12.30. La sosire i-a lăsat cu mâinile întinse la salut pe şefii judeţului. Preşedintele a dat mâna cu mai mulţi generali, dar nu a mai vrut să dea mâna cu miniştrii prezenţi şi cu premierul Victor Ponta. El s-a aşezat lângă primarul Careiului, Eugen Kovacs.

Cine trebuia să vină de Ziua Armatei la Carei?

Victor Ponta a fost însoţit de ministrul Apărării, Mircea Duşa, şeful Statului Major General, general-locotenent Ştefan Dănilă, vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul de Interne, Ioan Rus, ministrul de Externe, Titus Corlăţean şi ministrul Sanatăţii, Nicolae Bănicioiu . Slujba de pomenire a fost oficiată de IPS Andrei Andreicuţ, mitropolitul Clujului şi Feleacului, alături de PS Iustin Sigheteanul, episcopil vicar al Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului şi de alţi protopopi şi 10 preoţi parohi din zonă. La manifestări au participat aproape 1.500 de ofiţeri superiori, ofiţeri şi militari.

Parlamentarii sătmăreni, senator Pataki Csaba (UDMR), deputaţii Octavian Petric, Ovidiu Silaghi, Erdei D. Istvan şi Kereskenyi Gabor au fost alături de prefectul şi subprefectul dr. Eugeniu Avram respectiv Altfatter Tamas, de conducerea Consiliului Judeţean.

De asemenea, au fost prezenţi la manifestări peste 1.000 de careieni, veterani de război şi membri marcanţi ai partidelor politice şi ai socetăţii civile. Onorul către preşedintele Traian Băsescu a fost dat de generalul de brigadă Adrian Tonea, comandantul Diviziei „Gemina”, după care a fost intonat Imnul României.

Fanfara şi Garda de onoare a diviziei cu sediul în Cluj, precum şi mai multe subunităţi care au defilat la finalul ceremoniilor au fost asigurate de aceeaşi divizie.

parasutistul care a adus la sol Tricolorul

parasutistul care a adus la sol Tricolorul

Doi paraşutişti  lansaţi dintr-un elicopter Puma Soccat au adus la sol drapelul României şi un banner

Înaintea desfăşurării celorlalte momente ale evenimentului, doi paraşutişti din cadrul „Operaţiunilor speciale” ale Forţelor aeriene, lansaţi dintr-un elicopterd e luptă Puma Soccat au adus la sol un draăel al României ;i un banner pe care scria: „La mulţi ani Armatei Române!”.

A urmat Serviciul religios, dupa care Mitropolitul Ardealului a rostit câteva fraze de comemorare a tuturor eroilor neamului şi a felicitat Armata Română pentru toate faptele de vitejie.

Traian Băsescu a felicitat Armata Română de ziua ei şi a mulţumit acesteia pentru toate acţiunile pe care le-a desfăşurat în timpul mandatului său.

Preşedintele Fililalei clujene a Asociaţiei Veteranilor, general marior (r) Constantin Mangăş a rememorat aspecte din luptele ce s-au dus pe teritoriile Sătmarului şi Careiului în zilele de 24-25 octombrie 1944 şi a citat mesajul de felicitare al preşedintelui pe ţară a asociaţiei.

Ministrul Duşa a vorbit despre importanţa zilei, a subliniat faptul că în 25 octombrie se împlinesc 70 de ani de la eliberarea ultimilor metri de pământ ai României, 50 de ani de la inauguraea Monumentului „Glorie Ostaşului Român”, la Carei şi 10 ani de la aderarea ţării noastre la NATO şi desigur, a felicitat toţi militarii Armatei Române şi le-a transmis urările de rigoare. La finalul intervenţiei sale, ministrul a anunţat sosirea Ştafetei Veteranilor care au îngenuncheat în faţa monumentului şi au înmânat Tricolorul pe care l-au purtat prin ţară circa 800 de kilomnetri, celui mai „bătrân” veteran, generalul maior (r) Mangăş şi celui mai „tânăr” veteran, locotenentul Alin Marinescu, rănit în Afganistan.

Premierul Ponta s-a adresat tuturor celor participanţi cu excepţia preşedintelui Băsescu, i-a transmis cu această ocazie Majestaţii Sale, regele Mihai I care s-a născut în 25 octombrie urări de bine şi de sănătate şi, printre altele, a spus ca guvernul va continua sa crească de la an la an resursele financiare alocate Armatei. Desigur, la final a felicitat toată Armata Română şi le-a transmis urări de bine tuturor militarilor.

A urmat apoi depunerea de coroane.

defilarea de la Carei

defilarea de la Carei

În timpul defilării subunităţilor din mai multe divizii, peste participanţi a trecut mai întâi în zbor la circa 500 m o escadrilă de 3 elicoptere Puma Soccat şi apoi, o escadrilă de 3 avioane de lupta MIG 21 Lancer.

În cadrul unei expoziţii statice au fost prezentate elemente de tehnică, echipament şi armament din înzestrare, iar o grupă de militari profesionişti a executat un exerciţiu de mânuire a armamentului. În faţa intrării Castelului Karoly, Garda de onoare i-a prezentat premierului onorul, dupa care militarii au făcut o demonstraţie acrobatică de mânuire a armei.

La sediul noii primării din Carei Ponta a mulţumit careienilor pentru „manifestarea civilizată”

Panglica inaugurală la sediul noii primării din Carei a fost tăiată de vicepremierul Dragnea, vicepreşedinţii Consiliului Judeţean, Mircea Govor şi Riedl Rudolf şi de primarul Eugen Kovacs.

inaugurarea noului sediu al Primariei Carei

inaugurarea noului sediu al Primariei Carei

În cursul unei scurte declaraţii de presă în curtea noului sediu al primăriei, premierul a reiterat faptul că bugetul Armatei va ceşte până în 2017 la 2% din PIB. Apoi, întrebat dacă ştie cine l-a huiduit pe preşedintele Basescu, a răspuns: „Eu nu am auzit să fi fost huiduit nici la sosire nici la plecare. Ba chiar mulţumesc careienilor şi tuturor participanţilor la eveniment că a fost unul civilizat”.

La Satu Mare, la Monumentul Ostaşului Român au fost scurte alocuţiuni şi depuneri de coroane.

 Au urmat momentele din municipiul Satu Mare începute cu scurte alocuţiuni şi depuneri de coroane.

taierea panglicii la Policlinică

taierea panglicii la Policlinică

Apoi, panglica inaugurală la Policliniă fost tăiată de către vicepremierul Dragnea, ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicoiu, Mircea Govor, Riedl Rudolf, Erika Venemozer – care a rostit şi un scurt cuvant de salut şi de mulţumire pentru fondurile alocale unităţilor sanitare din judeţ – Victor Ponta, Titus Corlăţean şi Adrian Ştef.

Ministrul Duşa, împreună cu şeful Statului major al Forţelor terestre, general maior Dumitru Scarlat, din Sala mică a prefecturii, în direct, a transmis felicitari militarilor din Kandahar (Afganistan).

 

 

 

carei (1)

Picture 1 of 28

Abonează-te acum Online!
 1. Nicu a spus: 05 noiembrie 2014, ora 12:30

  in orce caz nu BASESCU,ca el a fost demis de popor a supro vetuit la masa verde. mai are 15 zile dupa care va fi demis simbolic de parlament .

 2. zoli a spus: 31 octombrie 2014, ora 09:00

  bine ca a venit Base pev care defapt nu mi drag dar a incurcat macar pe Ponta sa faca mizerie electorala in stil scarbos

 3. ema a spus: 29 octombrie 2014, ora 21:37

  Nu avem presedinte ! A fost demis! Deci, VICTOR PONTA !!!

 4. vass a spus: 28 octombrie 2014, ora 13:19

  au venit jegosii psd hotii care vor sa puna laba pe justitie sa scape de puscarieeee……votez iohanissssssssss

 5. bibi a spus: 28 octombrie 2014, ora 12:04

  raspuns la titlul art. Vlad Tepes, dragi fanarioti,Vlad tepes.

 6. govor a spus: 28 octombrie 2014, ora 10:27

  Gazda acestei ceremonii a fost orasul Carei iar primarul sau a fost salutat de presedintele Basescu. govor,coica,silaghi nu sunt reprezentanti legitimi ai locuitorilor judetului Satu Mare si nu vad de ce trebuiau salutati cand ei l-au salutat doar pe ponta si asta intr-un mod foarte slugarnic-ceausist.

 7. romanca din satu mare a spus: 28 octombrie 2014, ora 08:01

  Este pacat ca romanii nostrii sant impartiti si se dusmanesc unii pe altii. Dupa mine trebuiau sa vina amandoi ;sa se comporte civilizat conform protocolului.Rusine lui Basescu pt.ca a ignorat autoritatile locale ;asta dovedeste dispretul lui fata de satmareni si poporul roman;rusine pt,lipsa de educatie de care a dat dovada. Felicitari satmarenilor pt. comportamentul civilizat pe care l-au avut la aceste manifestari.

 8. govor a spus: 27 octombrie 2014, ora 19:26

  Care popor?Mortii lui dragnea,bietii tarani plimbati cu autobuzele sau falsurile din procesele verbale de la sectiile de votare din sud?Nu pricepeti ca legea spune ca un referendum este validat daca participa 50%plus unu din totalul persoanelor inscrise pe listele de vot.Cei 7milioane care s-au prezentat la vot nu au reprezentat 50%plus unu si de aceea minoritatea trebuie sa se supuna majoritatii(11 milioane care nu au vrut sa se prezinte la vot)Asta intr-o democratie normala dar in democratia lui ponta si antenei 3 este corect si legal doar ceea ce este in avantajul lor.

 9. ema a spus: 27 octombrie 2014, ora 19:10

  Victor Ponta, nu avem presedinte, a fost demis de popor !!!

 10. unu a spus: 27 octombrie 2014, ora 16:35

  Klaus Iohanis trebuia sa fie prezent . Oricum daca castiga nu mai aveti ce sarbatori !

 11. Babacu a spus: 27 octombrie 2014, ora 12:56

  Ponta patroneaza JAFUL din Romania. Vezi padurile, vezi dosarele grele in care sint implicati PSD-istii (si despre care fituica nula GNV si televiziunle de partid Antena 3 si Roomania TV nu spun nimic de parca n-ar exista), vezi gazele de sist. Independenta energetica e doar o prosteala pentru cei de nivelul lui Ponta (pensionari si cei cu 4-8 clase), de fapt vom cumpara gazul (gazul nostru) de la Exxon si Chevron la un pret cam la fel cu pretul pe care il platim rusilor. Cine poate fi atit de debil incit sa-l voteze pe Ponta? Exista! Si sint multi! E suficient ca un primar PSD de la tara sa vina in fata oamenilor, sa le arate un cal si sa spuna: votati calul! Si semianalfabetii vor vota calul pentru ca asa le-a zis primarul.

 12. ana a spus: 27 octombrie 2014, ora 09:05

  Covor se vede ca n-ai avut parinti si-ti lipsesc cei multi ani de acasa ,se vede ca ai crescut in padure si n-ai umblat la scoala, se vede ca esti lipsit de pielea de pe obraz Ai deturnat o sarbatoare de care trebuia sa fim mindri intr-un haos de care nu mai porcii ca tine si ca Stef sunteti capabili De fapt si tu si gasca ta sunteti niste porci Bravo Base

 13. carei a spus: 26 octombrie 2014, ora 21:52

  Generalii si Basescu ii fac campanie lui Ponta? Da-o -colo de treaba! Daca ar fi stiut sarmanii ostasi care au luptat la Carei cine ii va comemora dupa 70 de ani…. Chiar nu va inteleg, in asemenea moment pentru orasul nostru, la ce naiba i-ati invitat? Dupa razboi s-a instaorat regimul comunist, asta urmeaza si acum?

 14. govor a spus: 26 octombrie 2014, ora 18:26

  ema sa nu fi nevoita ca dupa cateva luni sa-ti dai singura palme pentru alegerea facuta.

 15. ema a spus: 26 octombrie 2014, ora 18:14

  Victor Ponta Presedinte !

 16. apolitic a spus: 26 octombrie 2014, ora 11:51

  Iar s-au inghesuit să taie panglici, noi cei ce plătim impozite ar trebuie sa le taiem că sint banii nostri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Si mai ales să le tăiem din îngîmfare şi nesimţire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 17. ulpius a spus: 26 octombrie 2014, ora 08:20

  D-LE,, Govore” nu face pe pamfletarul cu cititorii ,s-ar putea sa nu-ti iese pamfletul,mai ales cand vorbesti de taxe si impozite uitand ce a facut guvernul BOC si Basescu (25% +5% tva).CAT reprezinta 30% din venitul anual raportat la cuantumul cu care s-au marit impozitele? Cand vei mai aduna si reparatia stam de vorba; in calitate de simplu cetatean nu de membru unui partid. Nu infestati gandirea oamenilor cu microbul luptei pentru ciolan ,procentele de mai sus au fost folosite tot pentru furaciuni,iar furaciunile nu au culoare politica.Zicala hotul striga hotii …ramane din pacate INSCRIPTIE

 18. Purdea Florica a spus: 26 octombrie 2014, ora 07:42

  D-zeu sa-i ierte si sa-i odihneasca pe cei ce si-au jetfit tara, pentru noi!

 19. Purdea Florica a spus: 26 octombrie 2014, ora 07:40

  Pacat de cei ce si-au jerfit viata pentru noi!…D-zeu sa-i ierte si sa odihneasca!…Sa le fie tarna usoara dragi eroi!…

 20. Roatis Alexandru a spus: 26 octombrie 2014, ora 06:46

  In astfel de momente ar trebui sa avem o atitudine sobra toti, sa ne gandim la cei care s-au sacrificat pentru tara sau poate au fost sacrificati. Sa fi fost in Armata romana in vremea aceea nu cred ca era prea bine. Dupa ce aceasta a intors armele impotriva nazistilor si s-a aliat cu armata sovietica probabil a fost tratata de aceasta din urma intr-un mod mai special. Nu cred ca au uitat pierderile pe care le-au suferit in est si cred ca bagau armata romana la inaintare si la sacrificiu. Ce putea face bietul soldat cand i se zicea „Salt inainte!”? Daca-l facea era impuscat de nemti si aliatii lor, daca nu-l facea era impuscat de comandantul de pluton, iar daca plutonul nu avansa erau impuscati de rusi. Si dupa ce a fost impuscat a devenit un „erou necunoscut”, fara nume si prenume, fara rude, rupt de orice identitate. Acest fapt probabil ar trebui schimbat, ar trebui sa-i stim cine au fost acestia, unde s-au nascut, ce mama i-a nascut,etc. , pentru ca sacrificiul lor sa fie urmat de cei din actuala armata sau din viitorii tineri care vor sa ia calea armatei. In plus cred ca ar trebui schimbata si filozofia in armata si daca tot suntem cu americanii sa luam filozofia lor adica pregatesti temeinic soldatii si misiunile de indeplinit, ii dotezi cu tot ce au nevoie dar te uiti ca in misiuni pierderile acetora sa fie minime iar efectul produs sa fie maxim. Filozofia militara sovietica era una de sacrificiu, va amintiti acele filme sovietice cand in toiul unei lupte se ridica un rus, isi desfacea camasa si le zicea dusmanilor sa traga, aratand prin aceasta ca nu-i e frica. Tot in filme, mai nou, profilul soldatului american era prezentat de Rambo, un soldat bine instruit, necorupt, inteligent, sacrificandu-se numai dupa ce-i sacrifica pe ceilalti.

 21. govor a spus: 26 octombrie 2014, ora 01:30

  Cu un asemenea comandant armata va pierde admiratia partenerilor.Singura ei salvare: NU VOTA VICTOR PONTA .Lingusirea voastra de azi este plata anticipata a tradarii pe care o veti pregati cand veti realiza ca ati fost mintiti de dottore victor viorel ponta,(nicolae iorga)

 22. Babacu a spus: 25 octombrie 2014, ora 21:33

  Stiti ca recent Joe Bidden l-a sunat pe Ponta la telefon? Au discutat „parteneriatul strategic SUA-Romania”. Iata stenograma convorbirii:
  „mai, ai dat drumul la gazele alea de sist? Hai grabeste-te, ca utilajele sint acolo demult! Si pregateste-te si cu Rosia Montana, ca prietenii mei incep sa-si piarda rabdarea. Deja unii mi s-au plins ca ati dat afara Bechtelu din tara. Pai se poate? Asa procedeaza partenerii strategici? Si mai vrei sa fii presedinte? Ne mai gindim… Bine, te las ca trebuie sa ma intilnesc cu ucraineanul, a zis Obama sa-l intimpin cu fanfara ca vrea sa-i faca in ciuda lui Putin. Dar nu-ti face probleme, noi tot pe voi va iubim daca sinteti baieti destepti. Cum? Repeta ca n-am inteles: vize? Care vize? Aaa, vizele! Lasa-ma acum cu vizele ca n-am timp de prostii! Voi numai pretentii stiti sa aveti! Cum? Biroul Oval? Da, ce-i cu el? Aaa, vrei sa fii primit in Biroul Oval? Imi pare rau ca nici aici nu te pot ajuta, chiar azi m-am uitat pe programari si sint rezervate toate pe urmatorii 5 ani. Dar te trec pe lista de asteptare, poate renunta cineva. OK, te sun saptamina viitoare sa vad ce ai rezolvat. Sa nu ma dezamagesti, ca deja m-ai dezamagit odata cind i-ai admirat pe chinezi. Hai, pa!”

 23. NELU a spus: 25 octombrie 2014, ora 21:29

  dr.PONTA VICTOR >>>>>>PRESEDINTE<<<<<<<<

 24. NELU a spus: 25 octombrie 2014, ora 21:27

  TOATA LUMEA TIA HUIDUIT PRESEDINTELE TAU

 25. NELU a spus: 25 octombrie 2014, ora 21:26

  pt.cel care se scrie dacia cu -d-mic Au huiduit Romani adevarati ,care s-au saturat de excrocheriile presedintelui tau,

 26. govor a spus: 25 octombrie 2014, ora 20:28

  pentru d-l careian:sper ca oamenii din Carei au vazut acest comportament golanesc pe care eu l-am impus activistilor psd si unpr(tot ai nostri)si in consecinta NU VOR VOTA victor ponta.
  pentru degradant:eu nu l-am auzit pe d-l Basescu pronuntand numele ELENEI UDREA asa ca eu cred ca a venit la Carei doar pentru a felicita armata romana iar aceasta sa prezinte onorul comandantului sau suprem si nu mincinosului si ticalosului de ponta,

 27. stefanis a spus: 25 octombrie 2014, ora 20:25

  Votati Ponta si veti avea parte de taxe si impozite din care sa plateasca benerele de campanie.A impanzit tara cu ele iar cei ce le-au facut asteapta ca dupa alegeri sa fure din banii nostri de 10 ori mai mult.Asta este Ponta ! Sefl peste hoti.

 28. hans a spus: 25 octombrie 2014, ora 19:57

  Mama, da cite autobuse au fost si la Satu Mare .Cite persoane din afara orasului au fost aduse prntru Covor si mincimosii lui!!! V-ati batut joc de o comemorare care e a noastra a tuturor. Si vai ce aglomeratie la panglici… Din banii cui s-a facut investitia la policlinica veche ? Cumva din banii lui Covor?
  Ma bucur ca Basescu a fost la noi la Carei, asa am simtit ca sarbatorim ceva maret, inaltator. Si pentru a incheia va rog votati pe oricine inafara lui Ponta. Astia trebuie sa primeasca o lectie!!!

 29. Degradant a spus: 25 octombrie 2014, ora 19:44

  Scarbosul a venit sa-i faca campanie c..vistinei de parca cineva din judet ar alege-o !!Huuuuooooo betzivan nenorocit si cu.va impertinenta !!

 30. ioan a spus: 25 octombrie 2014, ora 18:56

  Dacă nu era Băse prezent la Carei totul ar fi fost campanie electorală, aşa le-a mai dat un pic peste nas lui Ştef şi Govor. Iar cine a huiduit de ZIUA ARMATEI ROMÂNE e mai mult decît nesimţit!

 31. careian a spus: 25 octombrie 2014, ora 18:47

  mam scarbit de ce am vazut azi in orasul nostru au fost adusi oameni din satu mare care sa ne strice sarbatoarea era un domn cu cravata care dirija pe ei si le spunea sa huiduie pe basescu toti duhneau a alcool k nu puteam sta langa ei uni erau de la psd un alt grup era imbracat cu geaca rosie inscriptionat unpr satu mare .Careieni nici nu au fost lasati sa se apropie de monument.RUSINEEEEEEEEEE PSD AZI ATI PIERDUT O MULTIME DE VOTURI PRIN COMPORTAMENTUL VOSTRU,PS.momentan sunt doi consilieri psd la primaria carei la urmatoarele alegeri ramaneti cu zero consilieri

 32. Nicu a spus: 25 octombrie 2014, ora 17:45

  Nui frumos sa huiduest in asemenea evelimente la monumentul ostasului romin dar aces guvernator BASESCU TRAIAN nu merita nici un respect de la poporul romin.

 33. tudor a spus: 25 octombrie 2014, ora 17:08

  Babacu tu esti de BdeC acolo esti asteaptat

 34. Cetăţean careien. a spus: 25 octombrie 2014, ora 16:02

  Destul de rău ,dacă s-au auzit .ptr. că noi cetăţenii oraşuli Carei, azi, nu ne-am dus la Monumentul Oştaşului Romăn ptr.a vedea candidaţii la prezidenţiale ,ci pentru ai comemora pe eroii neamului nostru.Destul de dureros .Da, şi în spatele meu au fost 2 indivizi ,care în momentul apariti-ei, Presedintelui Băsescu,au început să urle ca 2 dezmetici.Binenţeles ,au fost montaţi ,mă găndesc,din moment ce erau cu niste veste ,pe care era inscripţionat numele candidatului P.S.D. Dar foarte elegant au fost puşi la tăcere de niste cetăţeni ai oraşului,în mod sigur apolitici,care le-au amintit ce se sărbătoreşte azi la noi în oraş,şi nicidecum nu este un miting electoral.Sigur cei doi,nu erau din oraş. Dureros şi urăt!!!

 35. Babacu a spus: 25 octombrie 2014, ora 15:12

  Apropo de Gazeta de Nord Vest, mai exista ca ziar? De fapt nu e ziar, ci o fituica ordinara de partid pe care eu nu o voi cumpara nici daca ar fi singura „presa” in SM. Rar mi-a fost dat sa vad o asemenea abdicare de la normele morale ale jurnalismului, cum o fac cei de la GNV. Decit sa fiu „ziarist” la ei mai bine somer.

 36. govor a spus: 25 octombrie 2014, ora 15:08

  Tot ce am spus mai jos este un pamflet (adevarat din pacate) si trebuie tratat ca atare .Ultimul meu sfat NU-L VOTATI PE PONTA!!!!

 37. govor a spus: 25 octombrie 2014, ora 15:00

  Ar trebui ca voi de la Informatia Zilei sa fiti totusi obiectivi in informarea cititorilor ca eu in Gazeta de Nord Vest am grija sa scriu cele mai ordinare minciuni si dezinformari despre cei care sunt impotriva psd-ului.

 38. govor a spus: 25 octombrie 2014, ora 14:44

  Noi doar la marit de taxe ne pricepem ca sa avem de unde fura si sa ii huiduim pe cei care incearca sa ne impiedice sa facem acest lucru.

 39. govor a spus: 25 octombrie 2014, ora 14:33

  Huiduielile le-a facut echipa mea.

 40. govor a spus: 25 octombrie 2014, ora 14:30

  Felicitari d-le Basescu. ponta nu merita si nu are dreptul sa primeasca onorul armatei romane.Este un hot si tradator de neam.

 41. dacia a spus: 25 octombrie 2014, ora 13:49

  Ghiciţi cine a huiduit ? Nişte nesimţiţi din PSD , reprezentanţi vajnici ai partidului. Din păcate mîrlânia î-i caracterizază. Cum este şeful aşa sînt supuşii. La tăiat der panglici pe munca celor dinaintea lui, la festivităţi,la televizor, doar unde trebuie nu este. Cu ce se laudă, că din taxaler şi impozitele mărite nu am văzut nici un rezultatl notabil.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

 • Goldis Admitere

 • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517