Audienţe în direct, cu Eva Laczko,invitați: Kereskenyi Gabor, Maskulik Csaba.Titlul emisiunii:Van koltsegvetesunk! Mire lesz eleg? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Alexandru Horvat, Ressler Stefan, Horea Andreco . Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă,prima vizită externă la Bruxelles. (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Anițaș, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariție sau crimă? 03.30 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda –rapor la 1.380 de zile . 04.30 Reportaj-Mihai Neamțu 05.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiță, invitat: Marta Bzduch. Titlul emisiunii: Obezitatea se plătește cu sănătatea. 05.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko,invitați: Kereskenyi Gabor, Maskulik Csaba.Titlul emisiunii: Van koltsegvetesunk! Mire lesz eleg? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 09.30 Sănătate, frumusețe, stil, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: În pași de dans de la pasiune la performanță. 10.30 Religie, cu Eva Laczko, invitați: Istvanfi Szilard, Racz Ervin, Pallai Bela. Titlul emisiunii: Miert van szuksegunk a bojtre? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați: Alexandru Horvat, Ressler Stefan, Horea Andreco . Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă,prima vizită externă la Bruxelles. (reluare) 13.00 Știri 13.30 Viața la țară, cu Ioan Anițaș. Titlul emisiunii: Zootehnia sătmăreană la cheremul multinaționalelor. 14.20 Teleshopping 14.40 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat:Elisabeta Bekessy.Titlul emisiunii:Situl Someșul inferior aduce oportunități inițiativelor de mediu. 15.15 Mesager educațional, cu Vasile Nechita, invitați: Ovidiu Pop, Marius Horsia, Marina Necșe. Titlul emisiunii: Organizații de tineret la CNME. 16.00 Info studio, cu Ioan Anițaș, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariție sau crimă. 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionut Blăjan, invitați: Robert Magos, Armin Vida. Titlul emisiunii: Planurile șahului A.J de karate Satu Mare in anul 2018. 17.30 Zone foclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 18.30 Audiențe în direct 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumusețe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Știri

Președintele Olimpiei spune că nu retrage echipa din campionat

Scris de Constantin Demian, 21 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Pe motiv că: “Oricum Federația o să ne dea afară“

La sfârșitul săptămânii a mai avut loc o ședință a Consiliului director al Olimpiei Satu Mare. O ședință fără o ordine de zi prestabilită și cam fără obiect în care nu s-au luat decizii legate de fotbal. S-a decis doar încetarea activității celor câțiva salariați ai clubului urmând ca aceștia să intre în șomaj.

Sau să își găsească alt loc de muncă. Dar decizii importante nici nu se puteau lua fiind situația de la club și resemnarea membrilor conducerii clubului. “Dacă nu avem obiect de lucru, bani, jucători, nu văd de ce am continua activitatea. Dar nu ne retragem. Oricum Federația o să ne dea afară din campionat”, a spus președintele Merkli. În parte Istvan Merkli are dreptate. Numai că există o diferență semnificativă între a te retrage sau a fi dat afară. Poate îi explică cineva domnului Merkli care este diferența.

Pentru că veni vorba de încetarea activității Olimpiei, iată ce spune statutul clubului, statut înregistrat la Judecătoria Satu Mare:

Capitolul 5, art. 40: “Asociația Sportivă Fotbal Club Olimpia 2010 își încetează activitatea în următoarele situații:
1.De drept;
2.Prin hotărâre judecătorească;
3.Prin hotărârea Adunării Generale.

Deocamdată niciunul dintre punctele de mai sus nu a fost îndeplinit. Punctul unu ar putea fi luat în discuție doar în următoarele condiți: “Asociația… poate fi dizolvată în situația imposibilității constituirii a Adunării generale sau a Consiliului director în teremen de un an de la data care trebuia constituit.” Ori ambele organisme, atât AGA cât și CD există. Logic, atunci există și Asociația Sportivă Fotbal Club Olimpia 2010. E adevărat, doar pe hârtie.

La final mai prezentăm o parte din obligațiile membrilor fondatori așa cum sunt ele consemnate în statut, la Capitolul II.

Articolul 13. Membrii asociației au următoarele obligații:
a) să cunoscă și să respecte fără rezerve Statutul, regulamentele și deciziile organelor de conducereale Asociației;
b) să-și plătească obligațiile financiare potrivit angajamentelor pe care și le-au asumat;
c) să susțină în mod civilizat, în spirit de fair-play echipa și sportivii asociației;
d) să apere, fără rezerve, interesele Asociației.

Deocamdată niciunul dintre cei care ar putea apăra interesele Asociației nu a ieșit în spațiul public. Să aflăm și noi de ce au făcut pasul înapoi.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 22 ianuarie 2018, ora 09:41

    Retragerea echipei in conditiile actuale ar fi o actiune onorifica si respectabila , ( parasirea competitiei pe usa din fata). A fi dat afara inseamna parasirea competitiei pe usa din dos, este una degradanta, rusinoasa. Dl. Istvan trebuie sa decida daca este un om de onoare sau un nerusinat/nemernic si sa actioneze ca atare . ( Trebe activat paragraful 3 din Capitolul 5, art. 40.). D-le Merkli ai grija sa nu devii rusinea natiunii din care faci parte.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.