21.02.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 01.40 Cultură – Concert dedicat Centenarului Mari Unirii. 03.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 04.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Dragoş. Titlul emisiunii: Pesta Porcină Africană şi soarta vânatului în judeţul Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sanatate frumusete stil 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela. Titlul emisiunii: Viaţa Greco-catolică. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 16.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 17.20 Cultură – Hoinar prin Satu Mare 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiunii: Semnele îmbătrânirii pielii. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dana Criste, Gheorghe Cormoş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextul globalizării.

Preşedintele Olimpiei spune că nu retrage echipa din campionat

Scris de Constantin Demian, 21 ianuarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Pe motiv că: “Oricum Federaţia o să ne dea afară“

La sfârşitul săptămânii a mai avut loc o şedinţă a Consiliului director al Olimpiei Satu Mare. O şedinţă fără o ordine de zi prestabilită şi cam fără obiect în care nu s-au luat decizii legate de fotbal. S-a decis doar încetarea activităţii celor câţiva salariaţi ai clubului urmând ca aceştia să intre în şomaj.

Sau să îşi găsească alt loc de muncă. Dar decizii importante nici nu se puteau lua fiind situaţia de la club şi resemnarea membrilor conducerii clubului. “Dacă nu avem obiect de lucru, bani, jucători, nu văd de ce am continua activitatea. Dar nu ne retragem. Oricum Federaţia o să ne dea afară din campionat”, a spus preşedintele Merkli. În parte Istvan Merkli are dreptate. Numai că există o diferenţă semnificativă între a te retrage sau a fi dat afară. Poate îi explică cineva domnului Merkli care este diferenţa.

Pentru că veni vorba de încetarea activităţii Olimpiei, iată ce spune statutul clubului, statut înregistrat la Judecătoria Satu Mare:

Capitolul 5, art. 40: “Asociaţia Sportivă Fotbal Club Olimpia 2010 îşi încetează activitatea în următoarele situaţii:
1.De drept;
2.Prin hotărâre judecătorească;
3.Prin hotărârea Adunării Generale.

Deocamdată niciunul dintre punctele de mai sus nu a fost îndeplinit. Punctul unu ar putea fi luat în discuţie doar în următoarele condiţi: “Asociaţia… poate fi dizolvată în situaţia imposibilităţii constituirii a Adunării generale sau a Consiliului director în teremen de un an de la data care trebuia constituit.” Ori ambele organisme, atât AGA cât şi CD există. Logic, atunci există şi Asociaţia Sportivă Fotbal Club Olimpia 2010. E adevărat, doar pe hârtie.

La final mai prezentăm o parte din obligaţiile membrilor fondatori aşa cum sunt ele consemnate în statut, la Capitolul II.

Articolul 13. Membrii asociaţiei au următoarele obligaţii:
a) să cunoscă şi să respecte fără rezerve Statutul, regulamentele şi deciziile organelor de conducereale Asociaţiei;
b) să-şi plătească obligaţiile financiare potrivit angajamentelor pe care şi le-au asumat;
c) să susţină în mod civilizat, în spirit de fair-play echipa şi sportivii asociaţiei;
d) să apere, fără rezerve, interesele Asociaţiei.

Deocamdată niciunul dintre cei care ar putea apăra interesele Asociaţiei nu a ieşit în spaţiul public. Să aflăm şi noi de ce au făcut pasul înapoi.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 22 ianuarie 2018, ora 09:41

    Retragerea echipei in conditiile actuale ar fi o actiune onorifica si respectabila , ( parasirea competitiei pe usa din fata). A fi dat afara inseamna parasirea competitiei pe usa din dos, este una degradanta, rusinoasa. Dl. Istvan trebuie sa decida daca este un om de onoare sau un nerusinat/nemernic si sa actioneze ca atare . ( Trebe activat paragraful 3 din Capitolul 5, art. 40.). D-le Merkli ai grija sa nu devii rusinea natiunii din care faci parte.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.