11.12.2019 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Pataki Csaba, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Guvernul Orban îşi asumă răspunderea pe 3 proiecte de legi.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Balog Sandor. Titlul emisiunii: Pădurea în timpul iernii. (reluare) 04.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitaţi: Izidor Bunea, Alina Bunea. 05.00 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Sunetul sursă e energie. 06.00 Manifestări de Ziua Naţională a României la Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Pataki Csaba, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Guvernul Orban îşi asumă răspunderea pe 3 proiecte de legi.(reluare) 10.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Rodica Mereuţă. Titlul emisiunii: Vârstnici şi tineri împreună. 10.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii: Arta de a trăi fericit. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Balog Sandor. Titlul emisiunii: Pădurea în timpul iernii. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Pataki Csaba, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Guvernul Orban îşi asumă răspunderea pe 3 proiecte de legi.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Marta Cordea. 17.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu – program de colinde. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Preşedintele OAMGMAMR, Constantin Demian, îşi sărbătoreşte ziua de naştere

Constantin Demian, preşedintele Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, filiala Satu Mare, se află la ceas aniversar în 30 iulie.

Bobi, aşa cum îl ştim noi, colegii din mass media locală, desigur şi colegii din spital sau organizaţie, este omul care are mai tot timpul bateriile încărcate la maximum, fie că este vorba de sarcinile de purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă, om de presă sau preşedinte al Ordinului. A reuşit să ducă la bun sfârşit unul din proiectele prioritare ale organizaţiei pe care o conduce, şi anume de a avea un sediu propriu. A mărturisit că acest merit nu îi revine doar lui personal, ci şi membrilor organi-zaţiei şi tuturor acelor oameni care s-au aflat de-a lungul vremii la cârma filialei locale. Iată că acum asistenţii medicali şi moaşele din judeţul Satu Mare au un loc onorabil în care pot să îşi desfăşoare în mod civilizat orele de educaţie medicală continuă şi activităţi care sunt de folos profesiei lor.

Azi, la ceas aniversar, noi, colegii de la Informaţia Zilei şi Informaţia TV, ne alăturăm familiei, prietenilor şi tuturor celor dragi cu o caldă urare de sănătate, bucurii, împliniri,

„La mulţi ani, Bobi!”

Abonează-te acum Online!
  1. Prof.Ioan Sabau a spus: 30 iulie 2019, ora 08:33

    Sa traiesti La multi ani BOBICA !

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.