Preşedintele OAMGMAMR, Constantin Demian, îşi sărbătoreşte ziua de naştere | Informaţia Zilei

Preşedintele OAMGMAMR, Constantin Demian, îşi sărbătoreşte ziua de naştere

Constantin Demian, preşedintele Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, filiala Satu Mare, se află la ceas aniversar în 30 iulie.

Bobi, aşa cum îl ştim noi, colegii din mass media locală, desigur şi colegii din spital sau organizaţie, este omul care are mai tot timpul bateriile încărcate la maximum, fie că este vorba de sarcinile de purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă, om de presă sau preşedinte al Ordinului. A reuşit să ducă la bun sfârşit unul din proiectele prioritare ale organizaţiei pe care o conduce, şi anume de a avea un sediu propriu. A mărturisit că acest merit nu îi revine doar lui personal, ci şi membrilor organi-zaţiei şi tuturor acelor oameni care s-au aflat de-a lungul vremii la cârma filialei locale. Iată că acum asistenţii medicali şi moaşele din judeţul Satu Mare au un loc onorabil în care pot să îşi desfăşoare în mod civilizat orele de educaţie medicală continuă şi activităţi care sunt de folos profesiei lor.

Azi, la ceas aniversar, noi, colegii de la Informaţia Zilei şi Informaţia TV, ne alăturăm familiei, prietenilor şi tuturor celor dragi cu o caldă urare de sănătate, bucurii, împliniri,

„La mulţi ani, Bobi!”

Abonează-te acum Online!
  1. Bodea Gheorghe a spus: 30 iulie 2020, ora 12:37

    La multi ani cu sanatate si fericire alaturi de cei dragi !

  2. Prof.Ioan Sabau a spus: 30 iulie 2019, ora 08:33

    Sa traiesti La multi ani BOBICA !

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517