Preşedintele german, decorat de preşedintele României

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul de decorare a omologului german, Frank-Walter Steinmeier, cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Colan, informează Administraţia Prezidenţială.
Şeful statului i-a conferit ordinul omologului german în semn de „înaltă apreciere pentru contribuţia excepţională avută la promovarea democraţiei şi securităţii regionale, pentru dezvoltarea relaţiilor de prietenie şi colaborare dintre ţara noastră şi Republica Federală Germania”.

Şeful statului a decorat-o şi pe soţia preşedintelui german.

În semn de „înaltă apreciere pentru contribuţia excepţională avută la dezvoltarea relaţiilor de prietenie şi colaborare dintre ţara noastră şi Republica Federală Germania”, preşedintele Iohannis a conferit Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Mare Cruce lui Elke Budenbender. Aceasta este soţia preşedintelui Frank-Walter Steinmeier.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517