21.02.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 01.40 Cultură – Concert dedicat Centenarului Mari Unirii. 03.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 04.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Dragoş. Titlul emisiunii: Pesta Porcină Africană şi soarta vânatului în judeţul Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sanatate frumusete stil 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela. Titlul emisiunii: Viaţa Greco-catolică. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 16.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 17.20 Cultură – Hoinar prin Satu Mare 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiunii: Semnele îmbătrânirii pielii. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dana Criste, Gheorghe Cormoş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextul globalizării.

Preşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache şi secretarul general al PSD Marian Neacşu au fost prezenţi în 23 noiembrie în judeţ

Scris de Sergiu Podina, 23 noiembrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Partidul Social Democrat (PSD) Satu Mare i-a avut ca oaspeţi, miercuri 23 noiembrie, pe Florin Iordache – preşedintele Camerei Deputaţilor şi Marian Neacşu – secretarul general al PSD. Alături de aceştia, candidaţii sătmăreni au bătut la pas străzile municipiului pentru a discuta cu cetăţenii.

Concluziile au fost trase în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul partidului. Cei doi invitaţi au lăudat echipa PSD Satu Mare fiind siguri că după alegerile din 11 decembrie, Gabriel Leş, Ioana Bran şi Octavian Petric vor intra în Parlamentul României.

Campania electorală pentru alegerile parlamentare aduce la Satu Mare personalităţi importante de la nivel central. Fiecare partid în parte vrea să le arate sătmărenilor că ceea ce promit este susţinut şi de către cei care conduc organizaţiile naţionale.

Florin Iordache, preşedintele Camerei Deputaţilor, invitat al PSD Satu Mare

Partidul Social Democrat Satu Mare i-a primit în judeţul nostru pe Florin Iordache preşedintele Camerei Deputaţilor şi Marian Neacşu -secretarul general al PSD. În drumul lor de la Bucureşti s-au mai oprit în judeţele vecine precum Bihor şi Maramureş. Cu toate că este obositor să baţi atât drum, se pare că oaspeţii şi echipa PSD Satu Mare au început activităţile încă de dimineaţă.

“Am profitat de această ocazie pentru a ne deplasa în pieţele agroalimentare din oraş, în câteva unităţi de producţie din municipiul Satu Mare, dar şi pe străzile din centru  pentru a afla care sunt nevoile oamenilor. Cele mai multe dintre acestea se pliază pe programul de guvernare a PSD. Pe lângă acestea există şi probleme specifice judeţului nostru, pe care le vom rezolva după ce câştigăm alegerile din 11 decembrie”, a declarat Aurelia Fedorca,  preşedintele organizaţiei judeţene PSD Satu Mare.

Marian Neacşu este pentru a treia oară în Satu Mare

Despre candidaţi şi echipă au vorbit invitaţii social democraţilor. Florin Iordache – preşedintele Camerei Deputaţilor a ţinut să spună că valul de simpatie pro-PSD a crescut foarte mult şi la Satu Mare. “Aveţi aici la Satu Mare candidaţi serioşi şi îndrăgiţi de comunitate. Aceştia cunosc problemele sătmărenilor şi cred cu tărie că aceste lucruri sunt sesizate şi de către oameni. Sunt sigur că Ioana Bran, Octavian Petric şi Gabriel Leş vor duce mesajul sătmărenilor în Parlamentul României”, spune Florin Iordache.

Secretarul general al PSD este pentru a treia oară în Satu Mare, doar anul acesta. Marian Neacşu explică de ce au ales să facă acest tur prin ţară.

“Datele pe care le avem noi la Bucureşti, indiferent cât de bune sunt, nu reflectă mereu realitatea din teren. Pentru noi este foarte important să primim un feedback direct de la sursă. Am venit la Satu Mare pentru a vedea cum relaţionaeză echipa de la nivel local cu oameni şi dacă sentimentul este mutual. PSD este cel mai bine structurat şi organizat partid din România, iar noi trebuie să vedem în ce măsură populaţia se implică direct alături de noi”, spune Marian Neacşu.

Programul de guvernare al PSD este finalizat de 2 săptămâni

Despre programul de guvernare PSD ne-a vorbit tot secretarul general al partidului. Formula finală a acestuia va fi lansată cel mai probabil săptămâna viitoare. “Programul este finalizat de două săptămâni, însă noi am preferat să îl prezentăm pe secţiuni. Acesta are 370 – 400 pagini şi va fi completat bineînţeles şi de sugestiile oamenilor. Mai mult de atât acesta va cuprinde şi o anexă cu toate investiţiile pe care dorim să le realizăm în fiecare judeţ în perioada 2016 – 2024”, declară  Marian Neacşu.

Întrebarea tuturor este legată de sustenabiliatea din punct de vedere financiar a tuturor proiectelor şi programelor susţinute de PSD. Membrii din conducerea naţională au subliniat şi acest aspect asigurând sătmărenii că există posibilităţi de finanţare pentru fiecare în parte şi că se vor încadra în ţinta de deficit.

Referitor la planurile celorlalte partide, Marian Necşu declară că aceştia au mai mult o platformă ideatică bazată pe deziderate şi mai puţin pe măsuri concrete.

Preşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache spune că este mai mult ca sigur că PSD va da viitorul premier al acestei ţări, câştigând alegerile la un scor confortabil.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.