17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitați: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Știri 02.30 Audiențe în direct, cu Mihaela Ghiță, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Anițaș, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumusețe, stil cu Ioana Vladimirescu și Ioana Zaharia. 06.00 Educație Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialiști în protecția mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitați: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viața la Țară cu Ioan Anițaș. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinței cu Mihaela Ghiță. Titlul emisiuni: Înălțarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Știri 12.30 Audiențe în direct, cu Mihaela Ghiță, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitați: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educația, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ștefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor județene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiță, invitat: Cătălin Cismaș. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audiențe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Știri 22.30 Audiențe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

Preotul dr. Cristian Boloș se află la ceas aniversar

Scris de I. Z., 10 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Este absolvent al Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Iosif Mărturisitorul” din Baia Mare, licențiat al Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, iar în 2009 a obținut titlul de doctor în Teologie.

Este căsătorit cu Natalia Manuela, inspector școlar și prof. dr. de Limba română. Au doi copii minunați, pe Casian Cristian și Carina-Maria. De 9 ani este preot paroh la Catedrala ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului” din Satu Mare, acolo unde prin grija Bunului Dumnezeu încearcă să se facă de folos credincioșilor, fiind iubit și respectat de toți oamenii. Este un neobosit om al scrisului, cu o activitate impresionantă materializată până acum în 14 titluri de autor. Cea mai recentă carte, care a văzut lumina tiparului este „Actualitatea teologiei Sfinților Părinți – studii”.

În Argument, părintele Boloș scrie următoarele: „Sunt fericit fiindcă Dumnezeu mi-a mai dat o șansă de a scrie și a elabora un volum nou, care reprezintă rezultatul unei munci intense și susținute de cercetare”..

Este un fidel colaborator al cotidianului Informația Zilei și postului Informația TV, iar pe această cale îi mulțumim pentru solicitudine, pentru toate articolele și emisiunile realizate.
La ceas aniversar ne alăturăm celor dragi, familiei, credincioșilor, și îi transmitem părintelui dr. Cristian Boloș zile binecuvântate, pline de astfel de momente de fericire și împlinire sufletească, alături de un călduros

“La mulți ani!”

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.