Premierul Viktor Orban a purtat un fular cu harta Ungariei Mari

Scris de I. Z., 21 noiembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Luni, premierul Ungariei, Viktor Orban a postat pe pagina de Facebook imagini video în care apare purtând un fular cu harta Ungariei Mari, din care face parte şi o bucată din Transilvania. Cu acel fular la gât, prim-ministrul Ungariei a fost la un meci al naţionalei maghiare.

Asta după ce în urmă cu doar câteva zile, premierul Ungariei a avut o discuţie cu ministrul de Externe al României, Bogdan Aurescu, discuţie în cadrul căreia au abordat şi “chestiunea vizitelor private în România ale unor oficiali ungari şi a declaraţiilor publice neadecvate transmise de către aceştia”.
Nu este prima dată când premierul maghiar se foloseşte de harta Ungariei Mari.

În 2020, el a postat pe contul de Facebook o imagine cu globul pământesc pe care apare harta Ungariei Mari, care îngloba şi Transilvania. Imaginea însoţea un text care făcea referire la examenele de istorie ale elevilor.

Abonează-te acum Online!
 1. Fideszes tolvaj a spus: 22 noiembrie 2022, ora 18:55

  Dctatorul colectivist traieste in eviul mediu, pe podiul international sa izolat cu totul, desi face parte din UE si NATO sustine razboiul ucigator al Rusiei cu speranta sa ciupeasca o parte din Felvidek-Ucraina . De RETINUT: Ungaria mare nu a existat niciodata secole intregi a fost ocupat de turci si mai tarziu de Imperiul Habsburg. Proverbul taranesc exprima realitata caracterului orban : Nu lasa t…..ganul in casa ca se c….ca pe masa.

 2. Prostituat bulibaş a spus: 22 noiembrie 2022, ora 17:44

  „Noi (n.r. maghiarii) nu suntem o rasă mixtă … şi nu vrem să devenim o rasă mixtă”, a declarat Orbán, sâmbătă ,la Băile Tuşnad. El a adăugat că ţările în care se amestecă europeni şi non-europeni nu mai sunt „naţiuni”. Orice bulibaş îşi poate manifesta acum sentimentul apartenenţei la o naţiune! Pe de altă parte guvernul ungar oferă bani mulţi etnicilor rromi să se declare maghiari să crească astfel procentul pentru a funcţiona şcoli cu predare în limba maghiară! Apoi se prezintă drept persoane vulnerabile si cerşesc sprijinul statului român! Corn şi lapte, masă caldă, programe şcoală după şcoală, ore remediale…. Se vede când se umblă cu cioara vopsită!

 3. Dac Bulibas a spus: 22 noiembrie 2022, ora 11:44

  Ce bine a facut !….. Daca nu facea asa atunci nu ati fi pomenit de El !. Campanie de imagine binevenita pt. maghiarii de pretutindeni in vederea obtinerii de voturi si sustinere in continuare !. Prin asta vrea sa arate ca este premierul tuturor maghiarilor indiferent unde se afla acestia chiar si a celor care locuiesc pe teritoriile altor State invecinate si Colonia rromanica RUPTE din Ungaria !!!. ( Ungariei i-au fost luate 2/3 din teritorii si daruite vecinilor cu populatie maghiara cu tot…, inclusiv rromanicai)
  Campanie reusita, succes total, Felicitari Viktor Orban !!!. Scopul a fost atins !!!. Sustinerea stralucitului Om de Stat in continuare este garantata !.

 4. Nicu a spus: 22 noiembrie 2022, ora 09:24

  Pasarea malai viseaza , dar va muri cu speranta. Cum se face ca romanii nu vor nimic din Ungaria, probabil nimic nu este prea atragator .

 5. SoGolan a spus: 22 noiembrie 2022, ora 07:57

  Da, este recunoscător pentru ceea ce s-a întâmplat în 4 august 1919!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517