Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare)01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 03.50 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.45 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Popan. Titlul emisiunii: Carnea de struţ. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.15 La psiholog, Ioana Vladimirescu,invitat: Adriana Laszlo.Titlul emisiuni: Obiceiurile fericirii. 10.50 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.40 Teleshopping 12.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii:Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit. 15.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.45 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.35 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Universal Band. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat- Sebi Borlaştean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

Premierul Tudose revine din vacanţă

Scris de Mioara Maxim, 18 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Premierul Mihai Tudose s-a întors din vacanţa petrecută în Grecia. Reamintim că pe 10 august, premierul şi-a delegat atribuţiile vicepremierului Marcel Ciolacu, pentru 5 zile. Asta deşi anterior anunţase că nu-şi va lua zile libere în această vară pentru că Guvernul are foarte multă treabă. În plus, deşi şi-a delegat atribuţiile până pe 15 august, el pe 16 abia se întorcea din concediu.

Pe blogul său, Contele de Saint Germain povesteşte cum l-a recunoscut pe Mihai Tudose, pe care l-a avut partener de zbor, în avionul cu care călătorea,notează evz.

.”Aseară m-am întors acasă cu un avion de line pe care l-aş numi, totuşi, VIP. Printre partenerii de zbor i-am recunocut pe primul ministru Mihai Tudose şi pe fostul ministru al justiţiei Rodica Stănoiu. Domnul Tudose, altfel o apariţie spectaculoasă (singur, bronzat, doi metri înălţime, fără burtă, îmbrăcat sport inclusiv tenişi de blugi, mai tânăr decât la televizor) nu avea în jur agenţi de protecţie ci doar două persoane cu aspect de funcţionari de la ambasadă, care l-au acompaniat până la îmbarcare.

La controlul antitero şi-a golit buzunarele ca tot turistul, şi-a scos cureaua de la pantaloni şi ceasul de la mână. A stat pe primul rând de scaune business, pe dreapta, la fereastră”.

Doamna Stănoiu avea loc pe primul rând de la economic, partea stângă. Îndată ce l-a reperat în diagonală pe domnul Tudose l-a privit lung, insistent, până ce acesta a observat-o şi a salutat-o. Doamna ex-ministru (care mi s-a părut neschimbată faţă de acum câţiva ani când era activă în viaţa politică) s-a ridicat de la locul dânsei şi a avansat câţiva paşi pentru o îmbrăţişare scurtă cu colegul său de partid, mai spune CsG”, se arată în postare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.