21.11.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Adrian Albu, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Noii miniştri au depus jurământul .(reluare) 01.40 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 03.10 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 04.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 05.20 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko invitaţi: Loga Lorand, Loga Hajnalka. Titlul emisiunii: Noi recorduri doborâte de Loga Dance School.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 09.45 La Psiholog 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii:Sfinţii, prietenii noştri. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Adrian Albu, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Noii miniştri au depus jurământul .(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 14.40 Teleshopping 15.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitat: Terely Mihai. Titlul emisiunii: Clubul CS Unio a câştigat concursul pe care la organizat. 17.00 Cultură – România 1918 oameni, momente şi imagini. 18.00 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessey. Titlul emisiunii: Un nou program de educaţie ecologică adresat tinerilor: Labirintul reciclării. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitat: Ovi D Pop. Titlul emisiuni:Ovi D Pop ridică fotografia la nivel de artă.

Premierul Tudose revine din vacanţă

Scris de Mioara Maxim, 18 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Premierul Mihai Tudose s-a întors din vacanţa petrecută în Grecia. Reamintim că pe 10 august, premierul şi-a delegat atribuţiile vicepremierului Marcel Ciolacu, pentru 5 zile. Asta deşi anterior anunţase că nu-şi va lua zile libere în această vară pentru că Guvernul are foarte multă treabă. În plus, deşi şi-a delegat atribuţiile până pe 15 august, el pe 16 abia se întorcea din concediu.

Pe blogul său, Contele de Saint Germain povesteşte cum l-a recunoscut pe Mihai Tudose, pe care l-a avut partener de zbor, în avionul cu care călătorea,notează evz.

.”Aseară m-am întors acasă cu un avion de line pe care l-aş numi, totuşi, VIP. Printre partenerii de zbor i-am recunocut pe primul ministru Mihai Tudose şi pe fostul ministru al justiţiei Rodica Stănoiu. Domnul Tudose, altfel o apariţie spectaculoasă (singur, bronzat, doi metri înălţime, fără burtă, îmbrăcat sport inclusiv tenişi de blugi, mai tânăr decât la televizor) nu avea în jur agenţi de protecţie ci doar două persoane cu aspect de funcţionari de la ambasadă, care l-au acompaniat până la îmbarcare.

La controlul antitero şi-a golit buzunarele ca tot turistul, şi-a scos cureaua de la pantaloni şi ceasul de la mână. A stat pe primul rând de scaune business, pe dreapta, la fereastră”.

Doamna Stănoiu avea loc pe primul rând de la economic, partea stângă. Îndată ce l-a reperat în diagonală pe domnul Tudose l-a privit lung, insistent, până ce acesta a observat-o şi a salutat-o. Doamna ex-ministru (care mi s-a părut neschimbată faţă de acum câţiva ani când era activă în viaţa politică) s-a ridicat de la locul dânsei şi a avansat câţiva paşi pentru o îmbrăţişare scurtă cu colegul său de partid, mai spune CsG”, se arată în postare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.