17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

Premierul Tudose revine din vacanţă

Scris de Mioara Maxim, 18 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Premierul Mihai Tudose s-a întors din vacanţa petrecută în Grecia. Reamintim că pe 10 august, premierul şi-a delegat atribuţiile vicepremierului Marcel Ciolacu, pentru 5 zile. Asta deşi anterior anunţase că nu-şi va lua zile libere în această vară pentru că Guvernul are foarte multă treabă. În plus, deşi şi-a delegat atribuţiile până pe 15 august, el pe 16 abia se întorcea din concediu.

Pe blogul său, Contele de Saint Germain povesteşte cum l-a recunoscut pe Mihai Tudose, pe care l-a avut partener de zbor, în avionul cu care călătorea,notează evz.

.”Aseară m-am întors acasă cu un avion de line pe care l-aş numi, totuşi, VIP. Printre partenerii de zbor i-am recunocut pe primul ministru Mihai Tudose şi pe fostul ministru al justiţiei Rodica Stănoiu. Domnul Tudose, altfel o apariţie spectaculoasă (singur, bronzat, doi metri înălţime, fără burtă, îmbrăcat sport inclusiv tenişi de blugi, mai tânăr decât la televizor) nu avea în jur agenţi de protecţie ci doar două persoane cu aspect de funcţionari de la ambasadă, care l-au acompaniat până la îmbarcare.

La controlul antitero şi-a golit buzunarele ca tot turistul, şi-a scos cureaua de la pantaloni şi ceasul de la mână. A stat pe primul rând de scaune business, pe dreapta, la fereastră”.

Doamna Stănoiu avea loc pe primul rând de la economic, partea stângă. Îndată ce l-a reperat în diagonală pe domnul Tudose l-a privit lung, insistent, până ce acesta a observat-o şi a salutat-o. Doamna ex-ministru (care mi s-a părut neschimbată faţă de acum câţiva ani când era activă în viaţa politică) s-a ridicat de la locul dânsei şi a avansat câţiva paşi pentru o îmbrăţişare scurtă cu colegul său de partid, mai spune CsG”, se arată în postare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.