Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Ciprian Crăciun – raport la 500 de zile 03.36 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Se deschid sezoanele de vânătoare 05.48 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Gabriela Tatu, Ioan Podină, titlul emisiunii: Filme accesibilizate pentru nevăzători, proiectate la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan 09.50 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 10.55 Şedinţa extraordinară a Consiliului Local Satu Mare 11.16 Teleshopping 11.33 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Albu, Ioan Leitner, Dan Stegerean, titlul emisiunii: Când şi cum scădem preţul apei? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Csaba Csintalan, titlul emisiunii: Părăsirea timpurie a şcolii, cauze şi soluţii 14.28 Teleshopping 14.43 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu 15.20 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Sike Tamas, titlul emisiunii: Parcurile, grădinile, refugii importante pentru biodiversitate 15.55 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Despre oamenii demonizaţi 16.48 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 17.40 Panoramic sportive, cu Ionuţ Blăjean, invitat Florin Mulcuţan, titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine 18.40 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţ 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Rostul consilierii psihologice în doliu 23.30 Ştiri

Premierul Tudose dă un avertisment celor din Ministerul Transporturilor

Scris de Mioara Maxim, 28 septembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Premierul Mihai Tudose a ţinut să-i atenţioneze, miercuri, în şedinţa de guvern, pe responsabilii Ministerului Transporturilor, că ”vine iarna, vorba celebră din filmul la modă”, iar dacă nu vor curăţa străzile în 12 ore de la ninsoare, vor pleca acasă.

”Domnule secretar de stat, vine iarna, vorba celebră din filmul la modă. Sunteţi pregătiţi?”, a întrebat premierul Mihai Tudose

Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Ninel Cercel, i-a spus premierului că responsabilii din minister sunt ”în proces de pregătire”, notează Mediafax.

”Am înţeles. Când terminaţi procesul? Credeţi că până în martie avem şanse? (…) Eu vă spun foarte sincer: în primele 12 ore de la căderea ultimului fulg de zăpadă după viscol, dacă nu se circulă la negru, plecaţi acasă toţi, inclusiv cel care se ocupă de aviaţie”, a insistat Tudose.

 

Daea, felicitat de Tudose

Premierul Mihai Tudose l-a felicitat, miercuri, în şedinţa de Guvern, pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, pentru procentul de accesare a fondurilor europene, afirmând că acesta ”iar a speriat Europa, dar nu cu oaia”.

”Îl felicit din nou pe dl. ministru Daea, care iar a speriat Europa prin atragerea de fonduri, nu cu oaia. Lăudaţi-vă un pic!”, a spus premierul Mihai Tudose, citat de Mediafax.

La rândul său, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus că procentul de accesare din fondul FEGA (Fondul European de Garantare Agricolă) este de peste 99%.

”Sper ca şi presa să fie îngăduitoare, să nu mă ocolească de fiecare dată, să mă caute. M-a găsit aici în Guvern, la locul faptei, când România pe luna luna august este prima ţară ca sumă la fondurile europene accesate pe FEGA. Vă informez, dle prim-ministru, că până la această dată din FEGA procentul de accesare este de 99,03%”, a adăugat Petre Daea.

Premierul a intervenit: ”Puţin. Mai aveţi loc”.

”Mai e loc şi îl luăm şi pe ăla”, a adăugat şi ministrul Agriculturii.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.