18.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ciprian Crăciun, Marian Torok. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale. (reluare) 04.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Videografia de nuntă la nivel de artă. 05.00 Portret de artist. 05.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş.Titlul Emisiuni: Cum se face vinul bun? 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 10.00 Religie cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Despre bogăţie şi sărăcie. 11.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Tincuţa Fernea, un artist în devenire. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ciprian Crăciun, Marian Torok. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă, candidat la prezidenţiale. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Octavian Petric, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Orban, încrezător că va putea trece guvernul. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ionela Toma. 17.00 Info Studio (limba maghiară) cu Laczko Eva, invitaţi: Metecsa Istvan, Habarics Zsolt. Titlul emisiuni: Fotografi din pasiune – fotografii artistice. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

Premierul promite decontarea tratamentului victimelor Colectiv

Scris de I. Z., 05 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Premierul Viorica Dăncilă a informat că este de acord cu schimbarea legii, astfel încât să primească decontarea îngrijirilor atâta timp cât este nevoie.

Reacţia şefei Executivului vine după ce victimele tragediei de la Colectiv au cerut acest lucru printr-o scrisoare deschisă adresată autorităţilor.

„Am primit scrisoarea victimelor tragediei de la Colectiv şi am căutat în ultimele zile soluţii pentru a le putea oferi sprijinul de care au nevoie. ‘Aşa cum boala noastră este pe toată viaţa, avem nevoie ca şi tratamentul să fie la fel’, spuneau. Şi aveau dreptate. Aşa că voi susţine propunerea lor demodificare a legislaţiei, astfelîncâtsăprimească decontarea îngrijirilor atât timp cât este nevoie. Este o datorie morală a noastră şi o măsură justă de sprijin pentru aceşti tineri greu încercaţi şi familiile lor, care au avut atât de mult de suferit”, a transmis Viorica Dăncilă.

Victimele Colectiv au cerut, printr-o scrisoare deschisă adresată autorităţilor, decontarea pe viaţă a tratamentului de care au nevoie, precizând că, în prezent, ei pot beneficia de plata tratamentelor doar până la sfârşitul anului 2020, ceea ce, spun ei, este insuficient. Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea a declarat că Legea sănătăţii trebuie modificată printr-o Ordonanţă de Urgenţă.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 06 octombrie 2019, ora 14:14

    Decontarea tratamentelor vicimelor de la Colectiv din ce bani vrea sa o faca Fufa asta ?. Sper ca din banii celor vinovati si nu de la bugetul de stat, din banii publici !. Pe victime nu eu le-am trimis la Colectiv ca sa se distreze si nici autorizatie de functionare nu le-am dat administratorilor localului ca urmare banii mei n-au ce cauta in decontarea tratamentului victimelor !!!. De ce sa platesc eu pt. prostia altora ?….

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.