Premierul desemnat acuză PSD că lasă deliberat "bombe" în urmă | Informaţia Zilei

Premierul desemnat acuză PSD că lasă deliberat “bombe” în urmă

Scris de Vasile Andreica, 03 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Premierul desemnat, Ludovic Orban, acuză PSD că lasă ţara într-o situaţie foarte dificilă din punct de vedere financiar, spunând că există multe instituţii, între care şi Ministerul Sănătăţii, care nu au bani pentru funcţionare până la sfârşitul anului. „Aproape în fiecare sector există cel puţin două, trei bombe, care vor exploda în viitorul apropiat, pe care ei le-au pregătit cu premeditare şi, de fapt, încearcă să le pună în cârca noastră de pe acum”, susţine liderul PNL.

„Vă spun foarte limpede, există ministere, agenţii, instituţii guvernamentale, care au bani numai până în luna noiembrie şi care nu au bani să închidă anul”, le-a spus Ludovic Orban membrilor PNL din regiunea Muntenia reuniţi, vineri, la un miting electoral la Piteşti. „Nu mai au bani să plătească salariile. Ministerul Sănătăţii şi-a prevăzut banii numai pe 11 luni. Dacă nu dăm rectificare bugetară să asigurăm resursele financiare aruncăm în aer finanţarea spitalelor, aruncăm în aer programele de sănătate publică, aruncăm în aer o mulţime de cheltuieli vitale pentru viaţa şi sănătatea oamenilor. (…) La ora actuală foarte multe autorităţi locale, din cauza jafului făcut doi ani consecutiv din bugetele locale şi ale transferului plăţilor sociale, sunt în situaţia în care rămân fără bani de ajutoare pentru persoanele cu dizabilităţi, pentru cheltuielile curente, pentru iluminat public, pentru căldură în şcoli”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517