18.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis şi Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Călin Durla. Titlul emisiunii: Noutăţi din sistemul de educaţie. (reluare) 04.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia 04.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Pesta porcină africană, modalităţi de transmitere. 05.30 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Viitori piloţi de formula 1. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis şi Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 10.00 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian, invitat: Adrian Pricop.Titlul emisiunii: Relansarea voleiului sătmărean. 10.50 Taina Credinţei (limba maghiară) cu Eva Laczko. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în Direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Călin Durla. Titlul emisiunii: Noutăţi din sistemul de educaţie. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Mircea Ciocan, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Klaus Iohannis şi Ludovic Orban critică politicile PSD.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Noutăţi din sănătate. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Pregătire intensă în vacanţa şcolară

Scris de Ionuţ Blăjean, 08 februarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Pentru fotbaliştii de la LPS U17, judoka de la CSM şi luptătorii de la CS – Cetate Ardud

Mulţi sportivi sătmăreni se pregătesc intens în vacanţa şcolară din această săptămână.

De această dată vorbim despre fotbaliştii de la LPS, judoka de la CSM şi luptătorii de la CS - Cetate Ardud.

Juniorii U17 de la LPS, în cantonament la Praid

Returul campionatelor naţionale de juniori U17 şi U19 urmează să înceapă pe 9 martie. Cele două echipe ale Liceului cu Program de Sport din Satu Mare şi-au început pregătirile din luna ianuarie. Iar acum, vacanţă fiind, lotul de jucători de la U17 efectuează un stagiu de pregătire centralizat în staţiunea Praid de lângă Sovata.

Antrenorul echipei, profesorul Mihai Sabău are la dispoziţie un lot alcătuit din 17 jucători: Cadar Alex, Danci Ioan, Batin Denis, Preg Adam, Aspru Răzvan, Cătălan Ionuţ, Paşca Antonio, Bura Adrian, Cosmin Hreniuk (transferat de la Sighet), Chiş Antonio, Ziman Raul, Barth Kevin, Fabian David, Petreuş Ioan (transferat de la Sighet), Şebeştin Roland, Fedorca Michel, Roib Andrei. A rămas acasă pentru recuperare Bucs Erik şi Sălăjan Ionuţ.

Potrivit celor spuse de profesorul Mihai Sabău, se lucrează trei antrenamente pe zi urmărindu-se dezvoltarea capacităţii motrice generale şi armonizarea relaţiilor interpersonale şi de grup, având în vedere faptul că la echipă au fost aduşi câţiva jucători pentru a atinge şi obiectivele de performanţă.

În plus, la faţa locului s-a perfectat şi un joc amical care s-a disputat miercuri în nocturnă de la ora 19:00 la Odorheiu Secuiesc pe un teren sintetic. Jucătorii sătmăreni au avut în faţă o echipă de seniori din liga a 4-a din Harghita, CS Roseal Odorheiu Secuiesc. Jocul s-a încheiat la egalitate, 1-1, golul LPS-ului fiind înscris de Raul Ziman.

Stagiul de pregătire se va încheia sâmbătă după care, până la începerea campionatului, gruparea sătmăreană va susţine mai multe jocuri amicale. Vă reamintim că juniorii U17 de la LPS Satu Mare ocupă locul 2 în seria 9 a campionatului, la trei puncte de Luceafărul Oradea.

Cantonament la Oradea pentru judoka de la CSM

Secţia de judo de la CSM Satu Mare se află în plină pregătire pentru anul 2019. Antrenorul Marian Halas ne informează că în aceste zile se efectuează un stagiu de pregătire tocmai la Oradea, alături de alte cluburi de profil din alte judeţe. Grupul sătmărean cuprinde 10 sportivi.

De precizat că CSM Satu Mare va participa săptămâna viitoare la prima competiţie din an. Cupa Transilvaniei se va organiza la Cluj-Napoca.

Totodată, CSM va participa în 23 februarie la Campionatul Naţional U18 de la Craiova. Este un an important pentru clubul sătmărean, asta şi pentru că în perioada 29-31 martie va organiza în premieră Campionatul Naţional individual la U14 şi U16.

Stagiu de pregătire pe plan local pentru luptători

Luptătorii de la CS Satu Mare – Cetate Ardud se află săptămâna aceasta într-un cantonament pe plan local la Mădăras. La antrenamente participă 28 de sportivi, majoritatea cadeţi şi juniori la U15, U17 şi U20.

“Am început pregătirea pe 1 februarie şi totul se va încheia pe 9 februarie. O zi începe cu 45 de minute de înviorare. Susţinem antrenamente în sală, afară. Facem forţă, tehnică şi sigur că avem şi lupte”, ne-a declarat antrenorul Tudor Barbul. Din echipa de antrenori mai fac parte Claudiu Blaga, Ludovic Lieb, Norocel Barbur, Feri Szabo.

La sfârşitul săptămânii viitoare se va merge într-un alt stagiu de pregătire, dar în Ungaria. Mulţumiri pentru sprijin se îndreaptă spre Primăria Ardud, Ovidiu Duma, Lali Ardelean, Dani Micu, Nicu Avorniciţii, Emil Baloş, Liviu Oegaş, Cristian Chiş, Mihai Cosmin.

Demian C., Ionuţ B.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.