21.02.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 01.40 Cultură – Concert dedicat Centenarului Mari Unirii. 03.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 04.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Dragoş. Titlul emisiunii: Pesta Porcină Africană şi soarta vânatului în judeţul Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sanatate frumusete stil 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela. Titlul emisiunii: Viaţa Greco-catolică. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 16.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 17.20 Cultură – Hoinar prin Satu Mare 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiunii: Semnele îmbătrânirii pielii. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dana Criste, Gheorghe Cormoş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextul globalizării.

Precizări din partea Prefecturii referitoare la manifestările de 1 Decembrie

Scris de I. Z., 04 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ca urmare a apariţiei în spaţiul public a unor informaţii eronate referitoare la ziua de 1 Decembrie 2017, prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip doreşte să facă următoarele precizări:

1. Au fost făcute toate demersurile pentru ca parada de la sfârşitul ceremoniei să cuprindă şi tehnică militară însă această solicitare nu a fost aprobată de MAPN (cel mai probabil datorită faptului că Garnizoana Satu Mare nu deţine tehnică militară şi aceasta ar fi trebuit adusă de la Dej)

2. Spectacolul de muzică populară de la Casa de Cultură a Sindicatelor a fost finanţat de către Consiliul Judeţean Satu Mare.

3. Momentul culinar de după spectacol a fost realizat la iniţiativa câtorva conducători de instituţii sătmărene din contribuţia lor personală. De foarte mare ajutor au fost şi voluntarii Crucii Roşii sătmărene care ne-au ajutat la distribuirea preparatelor.

4. Deşi este organizatorul principal, Instituţia Prefectului nu are legal la dispoziţie buget pentru evenimente, drept urmare amploarea acestora este direct proporţional legată de sumele alocate de către celelalte instituţii implicate respectiv Consiliul Judeţean Satu Mare şi Primăria Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
  1. popica a spus: 05 decembrie 2017, ora 13:55

    de ce mi-ati sters postarea?pt ca am criticat institutia prefectului si alti sefii de instiutii?Unde este dreptul meu la libera exprimare? Vai voua.Daca nu repostati va anunt public ca va dau in judecata.Fara stima.

  2. popica a spus: 05 decembrie 2017, ora 13:48

    Este jenant ce se intimpla sub actuala conducere a institutiei prefectului si a Consiliului judetean.Daca din partea celor din urma este de inteles avind in vedere etnia, prestatia prefectului si a institutiei prefectului este absolut jenanta.Daca la asta adaugam ,,competenta,, actualilor sefi de institutii militare si politienesti care au ajuns in aceste pozizii pupind dosul politicienilor actuali si nu pe criteriul competentei(vedeti ce studii au si cum au ajuns in acele institutii) nu ne mai mira nimic.Ca sa realizezi niste manifestari demne de Ziua nationala trebuie munca,creativitate,inteligenta iubire fata de tara si ;locul in care traim.De la cine asteptati?Caldura fotoliilor este mult mai imbietoare.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.