Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Mariana Dragoş, Ramona Paşca, Ovidiu Fărcaş, titlul emisiunii: În dar de Crăciun, facem gesturi mici pentru bucurii mari (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş, Claudiu Ţinca, titlul emisiunii: Scandal după scandal în parlament (reluare) 02.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Tiberiu Koczinger-raport la 7.540 de zile 03.42 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.53 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Traian Ciudaş, titlul emisiunii: Bârsăul se dezvoltă şi pe banii localnicilor 05.50 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Vasile Blaga, titlul emisiunii: De ce este importantă consultaţia preventivă? 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Mariana Dragoş, Ramona Paşca, Ovidiu Fărcaş, titlul emisiunii: În dar de Crăciun, facem gesturi mici pentru bucurii mari (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.35 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia- Metaloglobus Bucureşti 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş, Claudiu Ţinca, titlul emisiunii: Scandal după scandal în parlament (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Viorel Câmpean, Alin Pop, titlul emisiunii: Competiţia carte internet 14.10 Teleshopping 14.27 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în resprectarea poruncilor dumnezeieşti 15.35 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Traian Ciudaş, titlul emisiunii: Bârsăul se dezvoltă şi pe banii localnicilor 16.37 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Tiberiu Koczinger-raport la 7.540 de zile 17.40 Panormaric sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Ştefan Szilagyi, titlul emisiunii: Fotbalul sătmărean la finalul sezonului de toamnă 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă 22.30 Colaj de colinde 23.30 Ştiri

Precizări din partea Prefecturii referitoare la manifestările de 1 Decembrie

Scris de I. Z., 04 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ca urmare a apariţiei în spaţiul public a unor informaţii eronate referitoare la ziua de 1 Decembrie 2017, prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip doreşte să facă următoarele precizări:

1. Au fost făcute toate demersurile pentru ca parada de la sfârşitul ceremoniei să cuprindă şi tehnică militară însă această solicitare nu a fost aprobată de MAPN (cel mai probabil datorită faptului că Garnizoana Satu Mare nu deţine tehnică militară şi aceasta ar fi trebuit adusă de la Dej)

2. Spectacolul de muzică populară de la Casa de Cultură a Sindicatelor a fost finanţat de către Consiliul Judeţean Satu Mare.

3. Momentul culinar de după spectacol a fost realizat la iniţiativa câtorva conducători de instituţii sătmărene din contribuţia lor personală. De foarte mare ajutor au fost şi voluntarii Crucii Roşii sătmărene care ne-au ajutat la distribuirea preparatelor.

4. Deşi este organizatorul principal, Instituţia Prefectului nu are legal la dispoziţie buget pentru evenimente, drept urmare amploarea acestora este direct proporţional legată de sumele alocate de către celelalte instituţii implicate respectiv Consiliul Judeţean Satu Mare şi Primăria Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
  1. popica a spus: 05 decembrie 2017, ora 13:55

    de ce mi-ati sters postarea?pt ca am criticat institutia prefectului si alti sefii de instiutii?Unde este dreptul meu la libera exprimare? Vai voua.Daca nu repostati va anunt public ca va dau in judecata.Fara stima.

  2. popica a spus: 05 decembrie 2017, ora 13:48

    Este jenant ce se intimpla sub actuala conducere a institutiei prefectului si a Consiliului judetean.Daca din partea celor din urma este de inteles avind in vedere etnia, prestatia prefectului si a institutiei prefectului este absolut jenanta.Daca la asta adaugam ,,competenta,, actualilor sefi de institutii militare si politienesti care au ajuns in aceste pozizii pupind dosul politicienilor actuali si nu pe criteriul competentei(vedeti ce studii au si cum au ajuns in acele institutii) nu ne mai mira nimic.Ca sa realizezi niste manifestari demne de Ziua nationala trebuie munca,creativitate,inteligenta iubire fata de tara si ;locul in care traim.De la cine asteptati?Caldura fotoliilor este mult mai imbietoare.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.