14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Prăjitură Petrică

Scris de I. Z., 29 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ingrediente:

Pentru 3 blaturi: 9 ouă, 9 linguri de zahăr, 9 linguri făină, 3 linguriţe de ulei, 250 g de zahăr pentru caramelizare. Pentru cremă: 400 ml de lapte, 150 g de zahăr, 150 g de făină, 3 gălbenuşuri de ouă, un pachet de unt. Pentru spumă: 150 g de zahăr, 3 albuşuri, 100 g de cocos.

Mod de preparare:

Blatul: Se bat 3 albuşuri, când albuşurile nu cad de pe paleta mixerului se adaugă treptat 3 linguri de zahăr. 3 gălbenuşuri se amestecă cu o linguriţă de ulei apoi se adaugă la albuşuri. La urmă se pun 3 linguri de făină. Tava se căptuşeşte cu foaie pentru copt, se toarnă aluatul şi se dă la cuptor. Totul se repetă încă de 2 ori pentru a obţine 3 foi. Peste două dintre cele 3 foi se toarnă 150 g zahăr caramelizat. Pentru cremă: gălbenuşurile se amestecă cu zahărul până se dizolvă. Făina se adaugă peste lapte iar compoziţia rezultată se adaugă la gălbenuşuri şi se fierb împreună până când compoziţia se dezlipeşte de oală, apoi se lasă la răcit. Când s-a răcit se adaugă untul după care se întinde peste cele 2 foi cu zahărul caramelizat. Albuşurile, cu 150 g zahăr se bat spumă tare, iar spuma se fierbe pe o oală cu apă până se întăreşte puţin apoi se pune pe ultima foaie peste care se presară cocosul.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.