08.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 01.30 Ştiri 02.00 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici, invitaţi: Adrian Marc, Cătălin Tolontan, Călin Cruceru. Titlul emisiunii: Încep testările pentru Covid 19 la Satu Mare. (reluare) 03.30 Portret de artist 04.40 Concert la Filarmonica Dinu Lipati din Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 09.35 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Producţia de confecţii între necesitate şi realitate.. 10.25 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: De ce facem sacrificii? 11.05 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Arta de a dărui. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici, invitaţi: Adrian Marc, Cătălin Tolontan, Călin Cruceru. Titlul emisiunii: Încep testările pentru Covid 19 la Satu Mare. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 15.37 Teleshopping 15.55 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Eugeniu Avram. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, Eugenia Sabou (reluare)

Prăjitură Petrică

Scris de I. Z., 29 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ingrediente:

Pentru 3 blaturi: 9 ouă, 9 linguri de zahăr, 9 linguri făină, 3 linguriţe de ulei, 250 g de zahăr pentru caramelizare. Pentru cremă: 400 ml de lapte, 150 g de zahăr, 150 g de făină, 3 gălbenuşuri de ouă, un pachet de unt. Pentru spumă: 150 g de zahăr, 3 albuşuri, 100 g de cocos.

Mod de preparare:

Blatul: Se bat 3 albuşuri, când albuşurile nu cad de pe paleta mixerului se adaugă treptat 3 linguri de zahăr. 3 gălbenuşuri se amestecă cu o linguriţă de ulei apoi se adaugă la albuşuri. La urmă se pun 3 linguri de făină. Tava se căptuşeşte cu foaie pentru copt, se toarnă aluatul şi se dă la cuptor. Totul se repetă încă de 2 ori pentru a obţine 3 foi. Peste două dintre cele 3 foi se toarnă 150 g zahăr caramelizat. Pentru cremă: gălbenuşurile se amestecă cu zahărul până se dizolvă. Făina se adaugă peste lapte iar compoziţia rezultată se adaugă la gălbenuşuri şi se fierb împreună până când compoziţia se dezlipeşte de oală, apoi se lasă la răcit. Când s-a răcit se adaugă untul după care se întinde peste cele 2 foi cu zahărul caramelizat. Albuşurile, cu 150 g zahăr se bat spumă tare, iar spuma se fierbe pe o oală cu apă până se întăreşte puţin apoi se pune pe ultima foaie peste care se presară cocosul.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.