14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Prăjitură de post, cu vişine

Scris de I. Z., 04 decembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ingrediente:

3 căni de făină albă, o cană şi jumătate de zahăr, 375 ml de apă, 150 ml de ulei de floarea soarelui, circa 500 g de vişine (iarna vom folosi fructe congelate) sau un compot de vişine fără sâmburi, un pliculeţ de praf de copt, eventual zahăr pudră cu gust de vanilie, pentru ornat.

Mod de preparare:

Toate ingredientele, mai puţin vişinele şi zahărul pudră se amestecă într-un castron mai mare, pentru a se putea omogeniza cât mai uşor. O tavă se unge cu un picuţ de ulei şi se presară în strat subţire cu făină, dar se poate tapeta cu hârtie de copt, sau puteţi folosi foarte uşor chiar şi o tavă antiaderentă. Compoziţia anterior preparată se răstoarnă în tavă şi se pun din loc în loc vişine fără sâmburi. Dacă folosiţi fructe de la congelator, dezgheţaţi prima dată într-o strecurătoare şi lăsaţi să se scurgă. La fel şi dacă folosiţi compot, strecuraţi bine de sirop, căci dacă lasă zeamă, nu va lăsa prăjitura să crească. Tava cu aluatul se dă la cuptor la foc potrivit până se rumeneşte deasupra. Se pudrează cu zahărul vanilat, iar după ce se răceşte se taie cu un cuţit bine ascuţit, să nu se sfărâme.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.