Informaţia TV: 07:00 Ştiri 07:30 Gimnastica de dimineaţă cu Emoke Kerekes şi Ioana Zaharia 8.00 Audienţe în direct cu Sergiu Podină, invitat Bozai Cristian, şef departament Administraţia Domeniului Public Satu Mare, titlul emisiunii: “Pieţele sătmărene cu bune şi cu rele” 9.00 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia şi dr. Liana Strîmb, titlul emisiunii: “Lipidele – lubrifianţii organismului” 9.40 Panoramic sportiv cu Ionuţ Blăjean, invitat Emanuel Gyenes, titlul emisiunii: “Mani Gyenes, eroul României la Dakar” 10.30 Info Magazin cu Adriana Tivadar, invitat Tudor Teuşan, titlul emisiunii: “Cu boala vitezei în sânge” 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: avocat Adrian Cosma – consilier judeţean PNL şi avocat Ressler Ştefan – FDG şi Dumitru Pop – Primar PSD Odoreu, titlul emisiunii: “Satu Mare în dosarul retrocedărilor. PDL, finanţări ilegale în campanie” 13.00 Ştiri 13.35 În slujba comunităţii, realizator Mihai Sălceanu, invitat Alexandru Domokos – primar Culciu, titlul emisiunii: “Raport la 3.840 de zile” 14.35 Sănătate, Frumuseţe, Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat Attila Antal 15.00 / 16.00 Breaking News 15.20 Teleshopping 15.35 Info Studio cu Eva Laczko, invitat: Mircea Spătar, titlul emisiunii: “Preferinţele turistice ale sătmărenilor” 16.20 Muzică populară cu Ioana Vladimirescu, invitaţi: Sorin Buc şi Formaţia Select 17.00 Info Magazin cu Adriana Tivadar 18:30 Audienţe în direct cu Sergiu Podină 19:30 Ştiri 20:00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Dr. Virgil Enătescu – consilier judeţean PNL, Vasile Ciocan – consilier judeţean PSD şi Horea Anderco 21:30 Mersul economiei cu Mihai Ghencean, invitat Cristian Raţiu, titlul emisiunii: “Accesează firmele sătmărene fonduri guvernamentale?”

Prăjitură cu nuci, fără lapte şi ouă

Scris de Eva Laczko, 09 decembrie 2013 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Prajitura cu nuciIngrediente:

 

– 2 căni de făină,

– 1/2 cană de zahăr,

– un plic de zahăr vanilat,

– 1/2 cană de ulei,

– 1-2 căni de apă rece,

– o cană de nuci mărunţite (nu tocate),

– o linguriţă de oţet,

– 3 linguri de cacao,

– un plic de praf de copt.

– De asupra se poate pune zahăr praf, sau glazură de cacao, dar nu în mod obligatoriu.

Mod de preparare:

 

Se amestecă făina, zahărul, zahărul vanilat, cacaoa, nucile şi praful de copt. La acest amestec se mai adaugă oţetul, uleiul şi apa, în ordinea enumerată, amestecând în continuu, până când se obţine un aluat de o consistenţă păstoasă, asemenea aluatului de pişcot. Compoziţia, dacă doriţi, se poate îmbogăţi şi cu câteva boabe de stafide. Se toarnă într-o tavă căptuşită cu hârtie de copt, sau unsă cu margarină şi presărată cu făină şi se pune în cuptorul preîncălzit. La o temperatură medie, spre mare se coace timp de 30-35 de minute, verificând cu scobitoarea. După ce se răceşte se poate orna cu zahăr pudră, sau cu glazură de cacao, însă, dacă doriţi să preparaţi desert de post nu înveliţi prăjitura cu ciocolată, sau cu glazură preparată cu lapte sau unt.

 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu
Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.