Program ITV: 06.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Anzik Arnold ‐ Energy Cardio Club 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenoarea Simona Nistea – Prima Gym 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Mihaela Ghiţă, Adriana Hagău şi Stelian Pop, titlul emisiunii: Avanteje şi dezavantaje ale ieftinirii medicamentelor 09.00 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Anzik Arnold ‐ Energy Cardio Club 09.36 Info studio, cu Eva Laczko, invitaţi Borsi Zsuzsa şi Botos Imola, titlul emisiunii: Egyre fiatalokk korban talalkoznak a fiatalokk a drogokkal 10.26 Mersul economiei, cu Mihai Ghencean, invitat Mihai Schita, titlul emisiunii: Este viţa de vie nobilă viitorul podgorenilor? 11.15 Teleshopping 11.32 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Radu Giurcă şi Alexandru Horvat, titlul emisiunii: Partidul Social Democrat îl aşteaptă pe Victor Ponta 13.00 Ştiri 13.40 Spiriduş Ghiduş 15.29 Teleshopping 15.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Agricultură performantă în Pişcolt 16.57 Ne cheamă natura, cu Ioana Zaharia, invitat Liana Strîmb, titlul emisiunii: Modalităţi de preparare în fitoterapie 18.02 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, titlul emisiunii: FC Olimpia a început pregătirile pentru sezonul 2015-2016 18.30 Audienţe în direct, emisiune în limba maghiară cu Eva Laczko 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă

Prăjitură cu nuci, fără lapte şi ouă

Scris de Eva Laczko, 09 decembrie 2013 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Prajitura cu nuciIngrediente:

 

– 2 căni de făină,

– 1/2 cană de zahăr,

– un plic de zahăr vanilat,

– 1/2 cană de ulei,

– 1-2 căni de apă rece,

– o cană de nuci mărunţite (nu tocate),

– o linguriţă de oţet,

– 3 linguri de cacao,

– un plic de praf de copt.

– De asupra se poate pune zahăr praf, sau glazură de cacao, dar nu în mod obligatoriu.

Mod de preparare:

 

Se amestecă făina, zahărul, zahărul vanilat, cacaoa, nucile şi praful de copt. La acest amestec se mai adaugă oţetul, uleiul şi apa, în ordinea enumerată, amestecând în continuu, până când se obţine un aluat de o consistenţă păstoasă, asemenea aluatului de pişcot. Compoziţia, dacă doriţi, se poate îmbogăţi şi cu câteva boabe de stafide. Se toarnă într-o tavă căptuşită cu hârtie de copt, sau unsă cu margarină şi presărată cu făină şi se pune în cuptorul preîncălzit. La o temperatură medie, spre mare se coace timp de 30-35 de minute, verificând cu scobitoarea. După ce se răceşte se poate orna cu zahăr pudră, sau cu glazură de cacao, însă, dacă doriţi să preparaţi desert de post nu înveliţi prăjitura cu ciocolată, sau cu glazură preparată cu lapte sau unt.

 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu
Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.