Program ITV: 06.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Anzik Arnold ‐ Energy Cardio Club 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenoarea Simona Niste ‐ Prima Gym 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Ioan Aniţaş şi Cornel Găvruş, titlu: Cât de sănătoasă este pâinea cea de toate zilele? 09.05 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Anzik Arnold ‐ Energy Cardio Club 09.32 Mersul economiei, cu Mihai Ghencean, invitat Marcel Buzilă, titlul emisiunii: Se ieftineşte sau nu RCA pentru tineri? 10.30 Info magazin, cu Adriana Tivadar, invitaţi Andrei Krucz şi Revesz Zsuzsanna, titlul emisiunii: Turist în judeţul tău 11.16 Teleshopping 11.32 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Cozma, Aurelia Fedorca şi Horea Andreco, titlul emisiunii: Preşedintele României Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constituţională în cazul senatorului Dan Şova 13.00 Ştiri 13.35 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Iulian Budău şi Tiberiu Vălean, titlul emisiunii: Capcanele reţelelor de socializare 14.21 Colaj de muzică populară 14.33 Teleshopping 14.48 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat Vlad Mazilu 15.57 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu şi Stela Cădar, titlul emisiunii: Zamfir Ciceu - raport la 2.475 de zile 17.00 Info Magazin, cu Adriana Tivadar 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ne cheamă natura, cu Ioana Zaharia şi dr. Liana Strîmb

Prăjitură cu nuci, fără lapte şi ouă

Scris de Eva Laczko, 09 decembrie 2013 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Prajitura cu nuciIngrediente:

 

– 2 căni de făină,

– 1/2 cană de zahăr,

– un plic de zahăr vanilat,

– 1/2 cană de ulei,

– 1-2 căni de apă rece,

– o cană de nuci mărunţite (nu tocate),

– o linguriţă de oţet,

– 3 linguri de cacao,

– un plic de praf de copt.

– De asupra se poate pune zahăr praf, sau glazură de cacao, dar nu în mod obligatoriu.

Mod de preparare:

 

Se amestecă făina, zahărul, zahărul vanilat, cacaoa, nucile şi praful de copt. La acest amestec se mai adaugă oţetul, uleiul şi apa, în ordinea enumerată, amestecând în continuu, până când se obţine un aluat de o consistenţă păstoasă, asemenea aluatului de pişcot. Compoziţia, dacă doriţi, se poate îmbogăţi şi cu câteva boabe de stafide. Se toarnă într-o tavă căptuşită cu hârtie de copt, sau unsă cu margarină şi presărată cu făină şi se pune în cuptorul preîncălzit. La o temperatură medie, spre mare se coace timp de 30-35 de minute, verificând cu scobitoarea. După ce se răceşte se poate orna cu zahăr pudră, sau cu glazură de cacao, însă, dacă doriţi să preparaţi desert de post nu înveliţi prăjitura cu ciocolată, sau cu glazură preparată cu lapte sau unt.

 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu
Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.