Program ITV: 06.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Anzik Arnold ‐ Energy Cardio Club 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenoarea Ilona Ilyes 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Nits Janos şi Lucian Sabău Trifu, titlul emisiunii: Planul Urbanistic General, cuiul lui Pepelea 09.00 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Anzik Arnold ‐ Energy Cardio Club 09.35 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Stadiul de vegetaţie a culturilor agricole 10.32 Mersul economiei, cu Mihai Ghencean, invitat Alin Dan, titlul emisiunii: Ce noutăţi au apărut în domeniul ITM? 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Claudiu Ţinca, Adrian Pop şi Gabriel Zetea, titlul emisiunii: Numele lui Blaga apare în rechizitoriul lui Vâlcov 13.00 Ştiri 13.44 Muzică populară, cu Ioana Vladimirescu, invitat trupa Csoda Szarvas 14.29 Teleshopping 14.46 Educaţie, ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Ştim să protejăm mediul? 15.17 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Florin Fodoruţ şi Tiberiu Vălean, titlul emisiunii: Despre bogăţie şi sărăcie 16.05 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Adriana Laszlo, titlul emisiunii: Eşti o femeie puternică 16.37 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu şi Stela Cădar, titlul emisiunii: Radu Ardelean-raport la 770 de zile 17.51 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Cristina Durău, Lidia Sas şi Mihaela Isac, titlul emisiunii: Festivalul de muzică franceză desfăşurat în judeţ 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ne cheamă natura, cu Ioana Zaharia şi dr. Liana Strîmb

Prăjitură cu nuci, fără lapte şi ouă

Scris de Eva Laczko, 09 decembrie 2013 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Prajitura cu nuciIngrediente:

 

– 2 căni de făină,

– 1/2 cană de zahăr,

– un plic de zahăr vanilat,

– 1/2 cană de ulei,

– 1-2 căni de apă rece,

– o cană de nuci mărunţite (nu tocate),

– o linguriţă de oţet,

– 3 linguri de cacao,

– un plic de praf de copt.

– De asupra se poate pune zahăr praf, sau glazură de cacao, dar nu în mod obligatoriu.

Mod de preparare:

 

Se amestecă făina, zahărul, zahărul vanilat, cacaoa, nucile şi praful de copt. La acest amestec se mai adaugă oţetul, uleiul şi apa, în ordinea enumerată, amestecând în continuu, până când se obţine un aluat de o consistenţă păstoasă, asemenea aluatului de pişcot. Compoziţia, dacă doriţi, se poate îmbogăţi şi cu câteva boabe de stafide. Se toarnă într-o tavă căptuşită cu hârtie de copt, sau unsă cu margarină şi presărată cu făină şi se pune în cuptorul preîncălzit. La o temperatură medie, spre mare se coace timp de 30-35 de minute, verificând cu scobitoarea. După ce se răceşte se poate orna cu zahăr pudră, sau cu glazură de cacao, însă, dacă doriţi să preparaţi desert de post nu înveliţi prăjitura cu ciocolată, sau cu glazură preparată cu lapte sau unt.

 

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu
Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.