Prajitura cu branza ‘Turos Rudi’

Scris de Ioana Vladimirescu, 05 noiembrie 2011 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Prajitura cu branza cu foi razuite

Prajitura cu branza cu foi razuite

O prajitura pur si simplu delicioasa, fara crema din abundenta, ci doar cu branza gustoasa! E un deliciu atat pentru adulti, cat si pentru copii, si nu necesita experienta ridicata in domeniul culinar.

Avem nevoie pentru foi de 450 grame faina, un unt, 200 grame zahar, 1 plic de vanilie, o jumatate de plic de praf de copt, 3 linguri de cacao si un ou.

Se framanta si se imparte aluatul in doua parti egale care se vor rade deasupra si dedesuptul umpluturii.

Umplutura: 1 kilogram branza de vaca, 100 de grame de stafide, 200 grame zahar praf, 1 vanilie, 2 linguri de gris, 3 galbenusuri (albusurile batute spuma se adauga la final).

In tava razuim una din foi, adaugam umplutura si razuim a doua foaie deasupra. Se introduce tava in cuptor.

Se poate presara cand s-a racit cu zahar pudra.

Pofta buna!

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.