Posesorii abonamentelor de parcare îşi găsesc loc cu greu în zona B din municipiul Satu Mare | Informaţia Zilei

Posesorii abonamentelor de parcare îşi găsesc loc cu greu în zona B din municipiul Satu Mare

Găsirea de locuri de parcare în zona B a reşedinţei de judeţ, spunea deunăzi Kovacs Istvan, cititor al ziarului Informaţia Zilei, este una din marile probleme care-i preocupă, dar îi şi înfurie pe numeroşi sătmăreni.

”Numărul de autoturisme a crescut în ultimii ani, iar numărul locurilor de parcare s-a menţinut cu mult sub necesităţi. Investiţiile privind amenajarea de noi parcări par să bată pasul pe loc. Despre existenţa unor parcări etajate sau subterane, cred că nu trebuie să vorbim la Satu Mare o bună perioadă de timp, cel puţin în zona centrală. Adesea este o problemă deosebită ca să găseşti un loc unde să-ţi parchezi autoturismul, cu precădere în zona B. Poţi avea cumpărat abonament de parcare că nu-l poţi utiliza. Locurile sunt ocupate de numeroşi posesori de maşini care şi-au cumpărat sau nu tichet de parcare pentru una sau mai multe ore. Oare ce se poate face pentru ca şi cei care, din diverse motive şi-au achitat abonamentul de parcare să găsească locuri? Poate că aleşii locali ar trebui să ia în discuţie acest aspect care înseamnă locuri de parcare suplimentare. Asta în condiţiile în care nu se doreşte intesificarea acţiunilor de ridicare a maşinilor de pe spaţiul public, chiar dacă este un demers aducător de venituri la bugetul local. După ce s-ar rezolva necesarul de locuri de parcare, mi se pare că ar fi justificată vânarea şoferilor care parchează aiurea, sau cei care caută să fenteze prin a nu-şi cumpăra tichet de parcare. Şi aşa sunt suficient de mulţi trişori în materie de parcare. Treceţi la acţiune, domnilor, nu doar la aplicarea de măsuri coercitive”.

Abonează-te acum Online!
  1. MANTA a spus: 03 iunie 2019, ora 10:58

    O adevarata aventura gasirea unui loc de parcare in oras cu sau fara abonament .

  2. coco a spus: 31 mai 2019, ora 10:07

    Important ca tov.de la primarie au incasat banii in rest pe gaBIKA si pe csaBIKA le doare in basca Iar asa zisi consileri murati dormi pe bani frumosi ca varza in butoi ;nu le pasa de cetateni Tov. primar cum trebuie sa fie o parcare ???cum e definit a fi o parcare ,ia studiaza matale un pic si vei vedea ca ceea ce faci mataluta se cheama excrocherie si nu taxa de parcare Tov.consilierii treziti-va odata ca v-ati incoltit deja stind pe acele scaune tapitate si sa mai folositi si capul spre binele cetatenilor care v-au ales si din banii carora va umpleti buzunarele.Rusine sa va fie

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345