Ponta: Stânga va obţine peste 30% | Informaţia Zilei

Ponta: Stânga va obţine peste 30%

Scris de I. Z., 14 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, apreciază că patru ani de opoziţie nu vor face rău partidelor de stânga. El susţine că la alegerile din acest an stânga va obţine peste 30 de procente.

“Misiunea mea este ca până în 2024 să fie o opoziţie de stânga la ce este acum. Stânga va obţine peste 30 de procente cu siguranţă în alegerile din acest an, patru ani de Opoziţie fac foarte bine. Şi pentru PSD şi pentru noi, că suntem mici. Voi rămâne în Opoziţie până în 2024. Le-am spus unor colegi, stăm în Opoziţie cinci ani, că nu putem să guvernăm acum. Şi unii au plecat la PNL”, a declarat Ponta.

El spune că România are nevoie nu numai de o putere de dreapta, ci şi de o opoziţie de centru-stânga.

“În câteva luni e greu să faci reforme, dar în 4 ani ai timp, să-i dai afară pe baroni, să faci schimbări. Noi vom lua 7-8-9 procente la alegerile parlamentare. Ce mă interesează e să promovez nişte oameni care ştiu că nu câştigă acum, dar care în 2024 vor fi foarte puternici. În 2024 vom avea patru competiţii electorale”, a mai spus Ponta.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517