Update: Cauza şi bilanţul incendiului din Chilia | Informaţia Zilei

Update: Cauza şi bilanţul incendiului din Chilia

Scris de I. Z., 10 februarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Update: Referitor la incendiul anunţat duminicăseară. Cauza probabilă: efect termic – fumatul în locuri neprotejate. Au ars: structura din lemn a anexei pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp, aproximativ 2 tone de fân, 3 mc lemne de foc. S-au degradat: o tonă de fân, învelitoarea din azbociment şi pereţii anexei.

ISU Satu Mare anunţă că duminică, 9 februarie, la ora 17.45, se intervine pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodarească (şură) în Chilia.

La faţa locului s-au deplasat 9 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu doua autospeciale de stingere. Alături de pompierii militari, intervin şi voluntari din cadrul SVSU Homoroade. În şură este depozitat fân.

Incendiul a fost anunţat la ora 16.44, iar în acest moment incendiul este localizat, forţele intervenind pentru identificarea şi lichidarea tuturor focarelor. Nu sunt victime, iar deocamdată nu s-a stabilit de la ce a pornit focul.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517