Poliţiştii sătmăreni verifică localurile cu păcănele! Probleme cu sistemul de pază (Foto)

Scris de I. Z., 22 ianuarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În cursul nopţii de 21 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare-Biroul de Ordine Publică, împreună cu Biroul de Investigaţii Criminale, au organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza municipiului, în vederea prevenirii şi combaterii oricăror fapte antisociale sau care intră în sfera infracţionalităţii, precum şi pentru verificarea modului de asigurare a pazei obiectivelor.

În acest sens, au fost verificate peste 40 de unităţi economice sau de utilitate publică şi legitimate peste 60 de persoane.

În urma desfăşurării activităţilor specifice, poliţiştii sătmăreni au aplicat 21 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 10.000 de lei, dintre care 13 sancţiuni pentru nerespectarea Legii nr.61/1991 şi 6 sancţiuni, conform Hotărârii de Guvern nr.301 din 2012.

Astfel de activităţi vor continua şi în perioada următoare şi au ca scop impunerea respectării normelor legislative în vigoare, pentru menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517